Nagyot ment a Zwack 2022-ben

Nagyot ment a Zwack 2022-ben 

Árbevételük 13 százalékkal nőtt december végére.
Új marketingigazgató a Zwacknál

Új marketingigazgató a Zwacknál 

2022.október 1-től Kovács Dávid Gábor a Zwack Unicum Nyrt. marketingigazgatója. A közgazdász szakember négy év nemzetközi reklámügynökségi, valamint húsz év alkoholipari tapasztalattal érkezik ebbe a pozícióba.
Javuló eredmények a Zwacknál

Javuló eredmények a Zwacknál 

A Zwack Unicum Nyrt. üzleti évének első negyedévében, 2022. április 1. és június 30. között 9,9 milliárd forint bruttó árbevételt ért el, 56 százalékkal többet, mint az előző üzleti év hasonló időszakában, nettó értékesítése 5,596 milliárd forintot tett ki, ami 56,1 százalékkal magasabb a bázis időszakinál - közölte a társaság kedden a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján.
Az Unicum a bátyád, akire felnézel, aki inspirál

Az Unicum a bátyád, akire felnézel, aki inspirál 

Az Unicum több mint ital, egy különös magyar legenda. Olyan márka, amelynek történelme van, históriáját nem marketingguruknak kell kifundálniuk. Születése, újjászületése egyaránt mesébe illő, mint ahogy a Zwack-történet is igazi családregény. Zwack Sándorral, a Zwack Unicum Nyrt. igazgatóságának elnökével beszélgettünk.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!