Narancsfák árnyékában született az új Unicum

Bemutatták a Zwack Unicum legújabb innovációját, az Orange Bitter-változatot, amely narancsos ízével frissességet és olaszos életörömöt képvisel a gyógynövénylikőrök között.

 Az új gyógynövénylikőr alapját a hagyományos, tölgyfahordóban érlelt Unicum adja, amely

narancspárlattal és -kivonattal gazdagítva jelenik meg Magyarország első narancsos gyógynövénylikőrjeként.

Mint ezzel kapcsolatos közleményükben írják, a részben az Etna véreként is emlegetett Sanguinello vérnarancs héjából készült narancskivonat és -párlat előállítása rendkívül összetett és különleges szakértelmet igénylő folyamat. Az új likőrben tökéletes egyensúlyba kerül a klasszikus Unicum több mint 40 féle gyógynövény adta fűszeres zamata, a narancshéj csábító illóolajaival és a természetesen friss aromákkal, amelyek intenzív illatot eredményeznek és hozzájárulnak az egyedülálló ízvilág megteremtéséhez.

 

A narancsos változat a gyógynövénylikőrjeiről elhíresült cég új, izgalmas ízvilágú innovációja
A narancsos változat a gyógynövénylikőrjeiről elhíresült cég új, izgalmas ízvilágú innovációja
Fotó: Zwack Unicum

Nem narancslikőr – ez továbbra is Unicum

Toszkána aranyló vidékei és a Zwack család hosszú évtizedek óta Olaszországhoz fűződő szoros kapcsolata ihlették az új változatot. Az új gyógynövénylikőrt a Bolgheriből származó hagyományoknak megfelelően két jégkockára töltve, friss narancsszelettel javasolt fogyasztani, valódi aperitivo stílusban.

Méltó és izgalmas taggal bővült az Unicum család: a klasszikus márkánk után a Szilva a magyar hagyományok előtt tiszteleg, a Barista Costa Rica egzotikus kávéfarmjaira repít, és most az Orange Bitter szülőföldemre, Olaszországba szólít

 mondta Zwack Sándor a most bevezetésre került új itallal kapcsolatban.

Újgenerációs ital

Mint hozzáfűzte, az új változat meghódíthatja mindazokat, akik nyitottak az új ízekre és a különleges élményekre: nem csupán az Unicum világába hoz újat, hanem az italfogyasztási kultúrában is trendteremtő.

Stílusa, életigenlő könnyedsége illik bármilyen alkalomhoz, a város zsongásához, az éjszaka lüktetéséhez, egy baráti találkozó vidámságához vagy randevú meghittségéhez.

 

Az új változat november 14-től országosan, számos gasztronómiai egységben, az Unicum Ház mintaboltjában és a Zwack webshopon már elérhető.

 


Magyar piacon tűnt fel a 3 Michelin-csillagos spanyol sztárséf

Magyar piacon tűnt fel a 3 Michelin-csillagos spanyol sztárséf 

Vajon mit keresett ott?
Családias hangulatú étteremnyitás a Várnál

Családias hangulatú étteremnyitás a Várnál 

Megnyílt a Varjúvár étterem a Várkert Bazárban.
SVÉT eszem-iszom Szigetmonostoron

SVÉT eszem-iszom Szigetmonostoron 

A Stílusos Vidéki Éttermiség (SVÉT), a nívós vidéki gasztronómiát képviselők szövetsége a Rosinante Fogadóba készül április 5-én.
Közösségi élménytér a Hunyadi téri vásárcsarnokból

Közösségi élménytér a Hunyadi téri vásárcsarnokból 

A vásárcsarnok állapota az elmúlt évtizedek során folyamatosan romlott.
Jó hírek a magyarországi sörfogyasztásról

Jó hírek a magyarországi sörfogyasztásról 

Ezzel a bővülés dinamikája visszatért a 2021-ben és 2022-ben mért 3 százalék körüli mértékhez.
Betiltották a budapesti aluljárókban történő sütögetést

Betiltották a budapesti aluljárókban történő sütögetést 

Vége a helyben sütésnek – a Főpolgármesteri Hivatal döntése szerint.
A Coca-Cola kapcsán Önnek is a tej jut eszébe?

A Coca-Cola kapcsán Önnek is a tej jut eszébe? 

Pedig ideje lenne, mert a tej egy ideje fontos szerepet játszik a kólagyártó cég életében.
Megvédte címét a pálinkaverseny tavalyi győztese

Megvédte címét a pálinkaverseny tavalyi győztese 

Több mint 2400 minta versenyzett a XV. Quintessence pálinka- és párlatversenyen.
Megtévesztette a fogyasztókat a Foodora – meg is büntették érte

Megtévesztette a fogyasztókat a Foodora – meg is büntették érte 

Több mint 35 millió forintos bírságot szabtak ki az ételrendelési portál üzemeltetőjére.
A konyhasziget szíve – A Marrone-sztori

A konyhasziget szíve – A Marrone-sztori 

Van egy családi alapítású olasz cég, amelyik professzionális, egyedi tervezésű konyhai rendszereket tervez, és le is gyártja saját tervezésű konyháit, konyhaszigeteit.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.