Rohanj, egyél jót és siess tovább!

Rohanj, egyél jót és siess tovább! 

Világszerte 2,5 milliárdan fogyasztanak olyan ételt, amelyet az utcán szereznek be. Tény, hogy mára megkerülhetetlen gasztronómiai kategóriát képez a street food szegmens, és a sikerben bizonyára szerepet játszik, hogy mindig frissek az alapanyagok, gyors a kiszolgálás és kedvező az árfekvés. 
Budapest világszerte hódít

Budapest világszerte hódít 

Még év elején írtunk George Ezra Budapest című kislemezéről. Az akkor még csupán kisebb körökben ismert dal mára meghódította az európai slágerlistákat, sőt már Ausztráliában is a legjátszottabb felvételek között tartják számon. 

Madonna feni a fogát Diana hercegnő kedvenc nyaralójára 

Az egykori walesi hercegnő egész nyarakat töltött a Mallorca szigetén fekvő hatalmas villában, amit most nem kevesebb, mint 30 millió fontért bocsátanak áruba. A húzós összeg ellenére akadnak potenciális vevők. Többek között Madonna. 

Jövő júniustól nyílnak a turisztikai pályázatok 

Az aktuális  budapesti turisztikai fejlesztésekről és beruházásokról volt szó Csepreghy Nándor, helyettes államtitkár, Horváth Gergely, a Magyar Turizmus Zrt. turisztikai vezérigazgató helyettese, Nyúl Erika, a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem társadalmi kapcsolatokért felelős vezetője, valamint Puskás András V. kerületi alpolgármester kerekasztal beszélgetésén. 
Újabb budapesti üzletet nyitott a horvát pékkirály

Újabb budapesti üzletet nyitott a horvát pékkirály 

A több mint száz éves tradícióra visszatekintő horvát Mlinar pékség hétfő délelőtt hatodik budapesti üzletét nyitotta meg  a IX. kerületben található Lechner Ödön fasoron.
Tárt karokkal vár az ezerarcú Szlovénia

Tárt karokkal vár az ezerarcú Szlovénia 

Csütörtök délelőtt a Kompas utazási iroda és a Szlovén Idegenforgalmi Hivatal szervezésében szlovén workshopot rendeztek, melyen az érdeklődők megismerhették, milyen újdonságokkal készül Szlovénia a 2013/2014-es téli szezonra.

Fekete-Afrika: népirtástól az ökoturizmusig 

Kitörési pontot jelenthet számos szubszaharai ország számára a turizmus. Már vannak pozitív példák: Mauritius, Tanzánia, a Zöldfoki-szigetek, Mozambik és Ruanda. 
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!