Özönlenek az adományok a magyar-ukrán határ melletti Tiszabecsre

Özönlenek az adományok a magyar-ukrán határ melletti Tiszabecsre 

Megállás nélkül érkeznek az adományokkal megrakott járművek a magyar-ukrán határ melletti Tiszabecs általános iskolájába, a határállomás magyar oldalán számos civil önkéntes és szervezet segít az Ukrajnából érkező menekültek ellátásában és utaztatásában.
Operabejárás és adományátadás a TUTSZ Szalonon

Operabejárás és adományátadás a TUTSZ Szalonon 

A Turizmusfejlesztők és Tanácsadók Szövetsége (TUTSZ) csütörtökön átadta az összeget a Magyar Vendéglátók Ipartestülete (MVI) Alapítványának, amelyet egy akció keretében ajánlott fel a felsőfokú vendéglátó oktatás támogatásaként.
Takarmányt gyűjtenek lovaiknak a bécsi fiákeresek

Takarmányt gyűjtenek lovaiknak a bécsi fiákeresek 

Takarmánygyűjtő-dobozt helyezett ki a bécsi Stephansplatzra két bécsi fiákervállalkozás, mivel a hónapok óta tartó munkanélküliség miatt egyre szorosabbra kell húzniuk a nadrágszíjat. A várostól kapnak ugyan támogatást, de az áprilisban lejár, turistáknak viszont még se híre, se hamva. A fiákeresek azt remélik, hogy a város újra a hónuk alá nyúl.
HotelHero: karácsonyi ruhagyűjtés

HotelHero: karácsonyi ruhagyűjtés 

Karácsony közeledtével a szállodai és vendéglátóipari szakmában dolgozó kollégák, üzleti partnerek és beszállítók összefogására számít a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének CSR szekciója.
Három civilszervezet kapta a repülőtéri utasok adományait

Három civilszervezet kapta a repülőtéri utasok adományait 

Egy év alatt több mint 2,7 millió forint adomány gyűlt össze a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér 2. Terminálján kihelyezett adománygyűjtő perselyekbe. A korábbi gyakorlathoz hasonlóan a repülőtér üzemeltetője az utasok adományait három civilszervezet részére ajánlotta fel.

December 2-ától várja az adományokat a Mikulásgyár 

A gyermekek jogaira hívták fel a figyelmet a Mikulásgyár szervezői, akik játékokat gyűjtenek és egyebek mellett autóversenyt is szerveztek a világnap alkalmából vasárnap Budapesten.

Szigetes sátrak kerülnek a menekültekhez 

Több mint 150 sátor gyűlt össze.

Nepáli gyerekeken segíthetnek a fapados utasai 

Az easyJet tegnap elkezdte fedélzeti gyűjtését a szombati földrengés okozta tragédiában érintett 3 millió nepáli gyermek számára.

Hűségpontokból adomány 

Az Accor lehetővé tette vendégeinek, hogy a Le Club Accorhotels hűségprogramban gyűjtött pontjaikat adományokká konvertálják az Accor Szolidarítás alapítványi alap számára.
A Famíliatészta is csatlakozott az Adománykonvojhoz

A Famíliatészta is csatlakozott az Adománykonvojhoz 

A Famíliatészta Kft. csatlakozott a Magyar Élelmiszerbank és a FAO (ENSZ Élelmezési és Mezőgazdasági Szervezete) által indított IX. Adománykonvojhoz. A szervezők minden év október 16-án, az Élelmezés Világnapján indítják útnak a konvojt, amellyel az éhezés elleni küzdelemre hívják fel a figyelmet. A Famíliatészta Kft. a korábbi években is rendszeresen nyújtott támogatást egyesületeknek, gyermekotthonoknak, családsegítő szervezeteknek.

A MikulásGyár már fogadja az adományokat 

Már októbertől fogadja az adományokat a MikulásGyár, amely idén legalább 350 ezer családnak kíván segíteni játékokkal, ruhaneműkkel, tisztítószerekkel vagy tartós élelmiszerrel.

Rászoruló gyermekeken segített a Jagelló Business Hotel 

A Nemzeti Gyermekmentő Alapítványnak és a tatabányai Szent Borbála Kórház Gyermekosztályának adományozott a Jagelló Business Hotel, felhívva a szakma figyelmét a társadalmi felelősségvállalásra. 

Karácsonyi adományokat gyűjt az utazási iroda 

A Máltai Szeretetszolgálat és a kollégák segítségével karácsonyi adománygyűjtést szervez az Istria 94-Tours.

Maga mit tenne 2,3 milliárd fonttal? 

Az easyJet és az UNICEF idén nyáron is elindítja fedélzeti adománygyűjtő akcióját, a „Change for Good” kampányt. A légitársaság utasai július 15-e és szeptember 30-a között a nyaralás után feleslegessé vált aprópénzükkel a harmadik világ gyermekeit támogathatják.

Adományt követelnek a turistáktól a Bazilikában 

Szakmabeli olvasónk felháborodott a Szent István Bazilikában bevezetett adományszerző gyakorlat miatt. Levelét alább olvashatják.

Ön fogyaszt, a Marriott adományoz 

Február hónapban a Budapest Marriott Hotel és a Courtyard by Marriott Budapest City Center 1 euronak megfelelő összeget adományoz az SOS Gyermekfavaknak minden – a peppers! Mediterranean Grill és Oleo Pazzo éttermekben  – személyenként elfogyasztott ebéd és vacsora számlájából.

Így adományoz a KLM 

A tavalyi sikeres adománygyűjtés után idén ismét három gyermekotthonba juttattak el a légitársaság dolgozói tartós élelmiszereket, ruhákat, és így az ünnepek előtt csokoládét és egyéb finomságokat - közölte a Turizmus Online-nal az Air France-KLM.

Másfélmillió forintot bicikliztek össze 

Az Accor szállodalánc négy magyarországi munkatársa közel másfélmillió forintot gyűjtött össze az Accor Rayon Bleu kerékpárversenyen való részvétellel. Az adományt a Vöröskereszt budapesti szervezete kapta.

Ki a Szent István-bazilikába márciustól belépsz, fizess! 

Kétszáz forintos vagy egy eurós pénzadományokat várnak a budapesti Szent István-bazilikába belépőktől március 15-től - közölte a bazilika plébánosa, Snell György és a Szent István-bazilika gondnoksága csütörtökön.

A Nobu lánc tízmillió forinttal támogatja a vörösiszap károsultjait 

Magyarországon még talán soha nem látott látványos, Hollywood-i külsőségek jellemezték a Nobu Budapest megnyitóját vasárnap este. Az eseményen a magyar celebvilág mellett több amerikai filmcsillag is megjelent.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!