Bocuse d’Or alapanyagok a magyar étlapokon

Bocuse d’Or alapanyagok a magyar étlapokon  

A METRO a Bocuse d’Or szakácsverseny támogatásán túl is elkötelezett a magyar gasztronómia fejlesztése iránt. A METRO Gasztroakadémia közösségépítő programja a Bocuse d’Or Európa-bajnokság alapanyagait ajánlja a hazai vendéglátóipari szakembereknek a hazai ínyencek megszólításához - tájékoztatta lapunkat a társaság.
A Bocuse d'Or hatása a hazai gasztronómiára

A Bocuse d'Or hatása a hazai gasztronómiára 

A METRO szakértői csapatával közösen olyan témákat járunk körbe, amelyek érdeklik és foglalkoztatják a hazai vendéglátós szakmát.
Cukorborsó, savanyú káposzta és társai

Cukorborsó, savanyú káposzta és társai 

Alapanyag trendek 2021-ben a vendéglátásban. Régi ismerősök mellett izgalmas alapanyagok is beköltöznek idén a kamrákba, hűtőszekrényekbe, delikátokba, ráadásul kurrensebb, még ismeretlenebb fűszerek, szószok, zöldségek is társulnak hozzá.
Bocuse d’Or európai döntő: már ismertek az alapanyagok

Bocuse d’Or európai döntő: már ismertek az alapanyagok 

A Bocuse d’Or Europe-ra továbbjutott csapatok számára már ismertek a szakácsverseny hivatalos alapanyagai, így mostantól négy hónapjuk van arra, hogy megalkossák a hús- és halétel receptjeiket.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!