Mennyiért lehet itthon síelni?

Mennyiért lehet itthon síelni? 

Bár igazán magas hegyek Magyarországon nincsenek, az egyre fejlettebb hóágyúrendszereknek (és az időnként hóban gazdag időjárásnak) köszönhetően egyre több téli napon lehet részünk hazai pályán is a síelés, a snowboardozás, a sífutás vagy a szánkózás élményében.
Így indult a síszezon

Így indult a síszezon 

A tavalyinál sokkal több hóval és kicsit magasabb árakkal indult az idény. Elmaradtak a tavalyihoz hasonló nagy árváltozások a síterepeken: a Covid miatt két szezont kihagyni kényszerült sípályák, illetve szállások az egy éve tapasztalt jelentős dráguláshoz képest ezúttal minimális mértékben korrigálták a tarifáikat.
Ennyibe kerül az adventi vásár Bécsben és Budapesten

Ennyibe kerül az adventi vásár Bécsben és Budapesten 

Bármily meglepő, az árak és a szolgáltatások nagyjából azonosak, az dönti el, melyik olcsóbb, hogy kinek melyik van közelebb.
A tavalyinál olcsóbb lehet a hal karácsony előtt

A tavalyinál olcsóbb lehet a hal karácsony előtt 

A belföldi termelők 10-12 százalékkal csökkentették a haltermékek árát, így a vevők is olcsóbban vásárolhatnak karácsonyra - közölte az agroinform.hu az MTI-vel csütörtökön.
A horvát tengerpart vagy a Balaton az olcsóbb? Kiszámolták!

A horvát tengerpart vagy a Balaton az olcsóbb? Kiszámolták! 

Sokat drágult a nyaralás a horvát tengerparton és a Balatonnál is az elmúlt években - ennyibe kerülhet az üdülés Horvátországban az Adria partján, illetve a magyar tengernél.
Itt a MÁV étkezőkocsik hivatalos árlapja

Itt a MÁV étkezőkocsik hivatalos árlapja 

Érezhető a drágulás tavaly óta, de még mindig a budapesti éttermi árak alatt van a kínálat - bár a rántott húsos szendvics sajnos tavaly óta lekerült az étlapról.
Időutazás az idei Szent István napi ünnepségen

Időutazás az idei Szent István napi ünnepségen 

Az idei étel és ital árak megegyeznek a 2021-es Szent István Nap áraival.
Megugrottak az albérletek árai

Megugrottak az albérletek árai 

A nyári főszezon áremelkedést hozott az albérletpiacon. A KSH-ingatlan.com lakbérindexe szerint országosan 2,7 százalékos volt a havi szintű emelkedés. A kínálati oldalon látható drágulás ellenére az albérletpiacon voltak magasabbak az árak, a mostani bérleti díjak még elmaradnak a 2020 januári csúcsértékektől.

Ria, ria, Hungária! 

A két hét szinte elröpült a négy délfranciaországi városban: Bordeauxban, Marseille-ben, Lyonban és a nyolcaddöntő helyszínén, Toulouseban. Négy felejthetetlen mérkőzés eksztázissal, továbbjutással, soha nem látott számú honfitárssal és évtizedek óta nem tapasztalt érzéssel: magyar szurkolónak lenni jó!
Horvátország: autópályadíjak és hasznos infók 2016-ra

Horvátország: autópályadíjak és hasznos infók 2016-ra 

Az előrejelzések szerint az idén nyáron ismét nagyon sok honfitársunk pihen majd Horvátországban. A horvatorszag.info, illetve az Isztranauta összegyűjtötte, milyen árakra számíthatunk déli szomszédunknál az idén.  

Horvátország: autópályadíjak és hasznos infók 2015-re 

Cikkünkben összegyűjtöttük a turistaszezon szempontjából fontos árakat Horvátországban – autópályadíjakról, strandszolgáltatásokról, éttermi, bolti és benzinárakról tájékozódhat.

Jelentős szállodai áremelkedés világszinten 

Az Európai Unióban az általános fogyasztói árak az előző év azonos hónapjához képest kis mértékben emelkedtek. Miközben a magyar szállodák szobaárai pénztárcakímélően alakulnak, a nemzetközi szállodaipar vendégeinek egy része kénytelen jóval többet fizetni. A hotel.info foglalási oldal szobaár-barométere megmutatja, hol spórolhatnak a szállást keresők.

Autópályadíjak, hasznos információk és szabályok Ausztriában 

Ebben az összeállításban az Ausztriára vonatkozó aktuális közlekedési és parkolási szabályokról, autópályadíjakról olvashat.

Horvátország: autópályadíjak és hasznos infók 2014-re 

Cikkünben összegyűjtöttük a 2014-es horvátországi turistaszezonra vonatkozó leghasznosabb információkat az autópályadíjaktól egészen a horvát strandok idei kínálatáig. Több új beruházással is készültek idén déli szomszédaink. 
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!