Búcsú a régi Arany Kaviártól

Búcsú a régi Arany Kaviártól 

A 30 éves születésnap kapcsán egy merőben új gasztrovonalon indultak el. Egy kolumbiai kutató-fejlesztő séffel dolgozták ki új koncepciójukat.

Tüü Péter az idei sommelier bajnok 

Tüü Péter, az Arany Kaviár étterem munkatársa nyerte el a Magyarország Sommelier Bajnoka 2017 címet a vasárnap Budapesten megrendezett Magyar Sommelier Bajnokságon. A második helyen Angerman László, a Tanti étterem munkatársa, míg harmadikként Sutus Attila, a Baraka étterem munkatársa végzett - közölte az MTI-vel vasárnap a Magyar Sommelier Szövetség (Masosz).

Deff Haupt vs. Sára Zsuzsa 

Egyikük ugyanott dolgozik most is, ahol tizenkét éve kezdte a szakmát, másikuk járja a világot, sok különleges helyen és konyhán megfordult már. Sorozatunkban a szakma érdekes egyéniségeit kérdezzük azonos témákról. Ez alkalommal a Sofitel Hotel Paris Budapest Éttermének új executive séfjét, Deff Hauptot és a budai Arany Kaviár étterem sous-chefjét, Sára Zsuzsát faggatjuk.

Az Arany Kaviár is készül a tavaszra 

A Dining Guide ajánlója szerint továbbra is hazánk 10 legjobb étterme közé tartozó Arany Kaviár étterem számos újdonsággal készül a tavaszi szezonra. 
Díjeső az Arany Kaviárnak

Díjeső az Arany Kaviárnak 

Idén is a TOP 10-es listán, azaz Magyarország legjobb 10 étterme között szerepel az Arany Kaviár, amelyet a legjobb hazai fine-dining éttermek között tartják számon.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!