2001 óta folyamatosan minden évben megkapta a Best of Budapest „Legjobb orosz étterem” titulust, Az Arany Kaviár tulajdonosai 2011-ben megkapták a Best of Budapest „Év Éttermesei”-nek járó különdíjat, Molnár Attilát pedig 2012-ben az „Év Vendéglősé”-nek választotta a Vendéglátók Ipartestülete. A Gault Millau Étteremkalauz 2010 óta egy szakács sapkával jutalmazza érdemeiket, a Michelin Guide pedig 2009 óta idén is ajánlja és nevét adja az Arany Kaviár Étterem fáradságos munkájához.
Az étterem több mint két évtizede van jelen a magyar gasztronómia palettáján, közben természetesen fejlődtek és megújultak a termékek, szolgáltatások, de az étterem is többször bővítésre került. 2002-ben egy teljes körű felújításon esett át, így 48 fősre bővült a vendégtér, majd 2008 tavaszán egy exkluzív belső kert (a „Champagne- terasz”) hozzáépítésével és megnyitásával további 32 fővel nőtt a hely befogadóképessége.
Az étlap egyik alappillérét a tradicionális orosz fogások adják, melyek hűen reprezentálják a klasszikus cári konyhát. A koncepció az, hogy az ételeket a hagyományos orosz receptek szerint, azok hangulatát megtartva, a mai kornak megfelelő konyhatechnológiával és alapanyaggal készítik el.
A kínálat másik sarokköve a tengeri és édesvízi friss „Halas ételek” széles skálája, illetve az ezekből összeállított változatos menü, illetve a Kaviárlap, mely az étterem saját készítésű és forgalmazású kaviárjait és az ezekkel készült fogásokat sorakoztatja fel.