Bearanyozták a pomázi sajtokat

Bearanyozták a pomázi sajtokat 

A pomázi Breier Farm két sajtja is arany minősítést kapott októberben a világ legnagyobb sajtversenyén. Az idei World Cheese Awards helyszíne a norvégiai Trondheim volt. Az eseményre több mint 40 ország sajtmanufaktúrái 4000-nél is több sajtot neveztek. A hét magyar induló közül a Breier Farm sajtjait találta a legjobbnak a nemzetközi sajtszakértőkből álló zsűri.
Ismét aranyérmet nyert a Jammertal Borbirtok

Ismét aranyérmet nyert a Jammertal Borbirtok 

A Jammertal Borbirtok Koh-I-Noor 105.6 2012 bora a Mundus Vini Spring Tasting 2021 borversenyen aranyérmet nyert.
A világ legjobb pezsgői közt ott egy magyar

A világ legjobb pezsgői közt ott egy magyar 

19 ország 479 tétele közül lett aranyérmes a Hungaria Rosé Extra Dry pezsgő a Burgundia borvidékén megrendezett Effervescents du Monde világversenyen. Ráadásul az aranyérmen túl a Top 10-es listára is felkerült az üde magyar tétel.
Aranyérem a Jammertalnak

Aranyérem a Jammertalnak 

Magyar borbirtok nyert aranyérmet az International Magnum Awards 2020 versenyen.
Az Opera Gin megint bezsebelt egy aranyat

Az Opera Gin megint bezsebelt egy aranyat 

A szakma legrangosabb nemzetközi versenyének számító londoni IWSC-n, kiemelkedően magas pontszámmal aranyat nyert az Opera Gin Budapest.

Varga Pincészet: félbeszakad a díjeső 

A négy berlini arannyal már 13-ra növelte a Varga Pincészet idei évi nagy nemzetközi versenyeken elért aranyai számát. Újabb éves rekordra azonban nem lesz lehetőségük, mert a járvány miatt valószínűleg nem lesz több verseny. Jól alakult a pincészet értékesítése az év elején, de az év hátralevő részében a gasztronómiában nagy veszteségekre számítanak. Mindent megtettek, hogy biztosítsák a termeléshez szükséges anyagokat, de így is előre nem látható nehézségek merülhetnek fel, ha valamit külföldről kell még behozni.

Négy magyar platinaérem a világ legrangosabb borversenyén 

Kihirdették a világ legnagyobb borversenyeként ismert Decanter World Wine Awards 2017 bormustra eredményeit Londonban: a magyar boroknak négy platina- és tíz aranyérmet ítélt meg a zsűri - közölte a mádi Holdvölgy borászat.
Bock-aranyak Brüsszelben és Pécsett

Bock-aranyak Brüsszelben és Pécsett 

Több érlelt nagy cuvée-t és könnyedebb, gyümölcsös Bock-vörösbort is aranyéremre értékelt a szakértő zsűri két nemzetközi és egy hazai borversenyen.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére