Átalakított budaörsi METRO-áruház: fókuszban a Horeca-vásárlók

Átalakított budaörsi METRO-áruház: fókuszban a Horeca-vásárlók  

A professzionális vevők igényeinek való megfelelés és a magas hatékonyság voltak a vezérelvei a budaörsi METRO felújítási programjának.
Átadták a balatoni bringakör újabb szakaszát

Átadták a balatoni bringakör újabb szakaszát 

Elkészült a balatoni bringakörút Balatonudvari és Vonyarcvashegy közötti, 10,5 kilométeres, megújult szakasza. 
Elámultunk azon, milyen szép lett az új esztergomi Tourinform Iroda

Elámultunk azon, milyen szép lett az új esztergomi Tourinform Iroda 

Június 15-én, ünnepélyes keretek között átadták Esztergom szívében, a Széchenyi téren kialakított új Tourinform Esztergom Irodát, amely valóban nagyon mutatós lett. 
Vége az átszállósdinak, újra teljes vonalán jár a 3-as metró

Vége az átszállósdinak, újra teljes vonalán jár a 3-as metró 

Hétfőn befejeződik a 3-as metróvonal felújítása: a Lehel tér és a Nagyvárad tér is bekapcsolódik az utasforgalomba kora délután.
Hivatalosan is átadták a tokaji ötcsillagos házat

Hivatalosan is átadták a tokaji ötcsillagos házat 

Csütörtökön hivatalosan is átadták a Minaro Hotel MGallery szállodát, a Dreamland Holding e térség-beli fejlesztését. Lázár János építésügyi és közlekedési miniszter a megnyitón elmondta, a szálloda a térség számára olyan befektetés, amely bizonyítja, hogy vidéken nemcsak élni, hanem befektetni is érdemes.
Három héten belül átadják a 3-as metró teljes vonalát

Három héten belül átadják a 3-as metró teljes vonalát 

Május 22-én átadják a 3-as metró teljes vonalát és valamennyi állomását az utasforgalomnak - jelentette be a főpolgármester Facebook-oldalán.
Március 20-a aranybetűs ünnep lesz a 3-as metró történetében

Március 20-a aranybetűs ünnep lesz a 3-as metró történetében 

Ugyanis véget érnek a felújítási munkák, és újra a teljes vonalon jár a 3-as metró hétköznaponként.
Gyorsabb a közlekedés Budapest és a Balaton között

Gyorsabb a közlekedés Budapest és a Balaton között 

Átadták a veszprémi 8-as főút déli elkerülő szakaszát és a 8-as utat, valamint a 82-es számú főutat összekötő szakaszt kedden. Ezzel biztonságosabbá és gyorsabbá vált a Balaton és a főváros közti közlekedés - fogalmazott az útátadóval egybekötött sajtótájékoztatón a beruházást végző NIF Zrt. vezérigazgató-helyettese.
Átadták a Velencei-tavi vendégmólókat

Átadták a Velencei-tavi vendégmólókat 

Ünnepélyes keretek között átadták Gárdonyban a „Velencei-tavi partfal komplex fenntartható rehabilitációja” projekt részeként felújított vendégmólókat.
"Miénk itt a tér, mert mi nőttünk itt fel,..."

"Miénk itt a tér, mert mi nőttünk itt fel,..." 

A BKK közleménye szerint a ligetes-fás találkozóhelyként újjászülető Blaha Lujza teret december 10-én, szombaton vehették ismét birtokba a budapestiek.

Megújult a Fóti úti és a szegedi METRO áruház 

A professzionális vevők igényeire reagálva, és az új többcsatornás nagykereskedelmi modell alkalmazásának szellemében alakítja át hazai áruházait a METRO.

Ismét látogatható a Töki Romtemplom 

A pest megyei község határában található, mára már nagyon rossz állapotban lévő műemléket a most indult ROM Vándor program első állomásaként állították helyre.

Megújult a Budavári Sikló 

Befejeződtek a Budavári Sikló nagyjavítási munkálatai: felújították a sikló két kocsiját és a sínpályákat. A sikló a több hónapig tartó felújítást követően keddtől szállítja ismét az utasokat.

Átadták a Magyar Zene Házát 

Január 23-tól izgalmas zenei programokkal és interaktív zenetörténetikiállítással várja a látogatókat az intézmény.

Vendéglátóipari tanműhely avatás Nagyatádon 

Átadták a Kaposvári Szakképzési Centrum Nagyatádi Szakképző Iskolájának 112 millió forintból kialakított vendéglátóipari tanműhelyét pénteken.

Átadták a velencei Rialto hidat  

Az olaszországi Velence a felújított Rialto híd átadását ünnepli. A rekonstrukció már 2019 októberében elkészült, de a pandémia miatt közel két évvel elhalasztották az ünnepséget.

Átadták a Nyugati Pályaudvar felújított csarnokát 

Szeptember 1-jén, azt követően, hogy átadták az állomás megújult utascsarnokát is.

Átadták az ország legnagyobb gokartpályáját 

Sosem találná ki, hogy hívják, ezért inkább eláruljuk: Palócring lett a neve.

Bobo Fun Park nyílt Alsópáhokon 

Megnyílt az alsópáhoki Kolping Hotel új projektje, amely a szálloda közvetlen szomszédságában került átadásra júniusban, alig 2,5 hónapnyi építkezési időt követően.

Új szárnnyal bővült az Avalon Park 

A covid okozta lezárások idején a miskolctapolcai házban egy teljesen új épülettel bővítették korábbi szálláshely-kapacitásukat, még természetközelibb pihenési lehetőséget biztosítva ezzel a leendő vendégeknek.  

Időre elkészült az 1. móló a reptéren 

A Budapest Airport hipergyorsasággal, 339 nap alatt felépítette és befejezte az új beszállítócsarnokot.

21. századi fejlesztések a Tokaji Borvidéken 

A Tokaji Borvidék a huszonegyedik századba lépett azzal a beruházás sorozattal, amelyet 2016 és 2019 között a kormány hazai forrásból biztosított 8,2 milliárd forintos támogatásával valósítottak meg a borvidék szereplői - mondta az agrárminiszter csütörtökön a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Bodrogkisfaludon a szolgáltató borászati és beszerzési központ átadásán.

Átadták a pazsagi turistaházat 

A Bejárható Magyarország kormányzati program 160. erdei szálláshelyének átadásán a földművelésügyi miniszter azt mondta: az erdei szálláshelyek hálózata lehetővé teszi már szinte az egész ország bejárását.

Megnyitották a BKK Deák téri ügyfélközpontját 

Átadták a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) negyedik ügyfélközpontját a Deák Ferenc téren. A fővárosban jelenleg százhetven jegy- és bérletértékesítő automata működik, jövő év elejére pedig több mint háromszáz automatát használhatnak a budapestiek és az agglomerációjában élők – mondta a megnyitón Tarlós István főpolgármester.

Átadták a megújult gemenci kiállításokat 

Átadták szerdán a Gemenc Zrt. megújult, interaktív kiállításait és tanösvényét, amelyek a Gemenc területén négy helyszínen, Pörbölyön, Nagyrezétben, Lassiban és Malomtelelőnél várják a természetbarátokat.

Átadták az új metróvonalat 

Átadták pénteken a 4-es metróvonalat, amely a kelenföldi vasútállomást köti össze a Keleti pályaudvarral.

18-as karika, wellness központ avató, víziló áldotta díszpolgárok 

Míg a névadó Kolping-testvérek az alsópáhoki ház termálfürdőjében nyújtóztak, addig Isten szabad ege alatt, áldott tavaszi napsütésben háromfelvonásos projektzáró avatóra került sor a zalai Kolping Hotel kertjében, március 4-én.

Ki kapott Magyar Termék Nagydíjat? 

Ünnepélyes keretek között átadták a Magyar Termék Nagydíjakat 58 hazai márkának. 

Szuperszónikus hangáradat a Ferihegyen 

Mielőtt bárki frászt kapna, hogy hamarosan utánégetővel szállnak föl hangsebesség fölött repülő gépek, leszögezzük: erről szó sincs, amiről viszont van, azt nem hagynánk ki.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!