Borszerda-estek és tárlatvezetés a Nemzeti Galériában

Borszerda-estek és tárlatvezetés a Nemzeti Galériában 

Szeptember 13-án és 20-án kiállítások, tárlatvezetések és előadások, élő zene és borkóstoló várja a közönséget a budai Várban.

Friss Borszerda a Nemzeti Galériában 

Friss mottóval rendezi meg Borszerda elnevezésű sorozatának legújabb kiadását a Magyar Nemzeti Galéria (MNG), ahol szerda este friss kiállítások, tárlatvezetések, zenei és egyéb programok, valamint a soproni Winelife Pincészetet borai várják a látogatókat.

Borszerda - újratöltve 

Idén harmadik alkalommal rendezik meg a Borszerdát, az Agrármarketing Centrum és a Nemzeti Bormarketing Alap támogatásával. A résztvevő éttermek azokat várják, akik szívesen fogyasztanának minőségi magyar borokat féláron - írja az mmonline.

227 étterem vett részt a Borszerdák rendezvényein 

A negyedik Borszerdával lezárult az idei borszerda-programsorozat. Az akcióban összesen 227 étterem kínálta féláron a bort az év négy napján, és 20 százalékuk külön erre az alkalomra összeállított ételsorokkal is kedveskedett a borértő közönségnek. Az éttermek mellett 49 nagykereskedés és pincészet is kedvezményes áron kínálta a bort - adta hírül az Inforádió.

Az utolsó Borszerda 2010-ben 

Az épphogy befejeződött szüret első friss vörösborait hagyományosan Szent Márton napjára töltik palackba. Az idei Borszerda sorozat így a testes, ünnepi vörösborok mellett az újborokkal zárul a jövő héten. A Borszerda-program utolsó napjához minden eddiginél több étterem csatlakozott és kínál külön erre az alkalomra és külön a terítéken lévő borokhoz komponált menüsorokat. Ezek az éttermek szerdán féláron adják a jóféle magyar bort.

Borszerda Mihály napján 

Mihály napján, szeptember 29-én újra Borszerdát tartanak, az akcióban részt vevő vendéglátóhelyek, kis- és nagykereskedések e napon féláron kínálják a magyar borokat.

Elégedettek a borszerdázó éttermek 

A szokásosnál nagyobb ital- és ételforgalomról számolt be a héten megrendezett Borszerda-akcióban részt vevő csaknem 200 étterem.

200 étteremben borszerdázhatunk az idén 

A június 30-i kora nyári Borszerda menüversenyének zsűrije bemutatta az éttermek borszerda-menüinek legjavát: ezeket az ételsorokat is megkóstolhatják a „jóra szomjazók” a jövő héten az ország több száz éttermében. Az idei első Borszerda a hazai szőlőfajtákból készülő borokat helyezi a középpontba.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!