Magyar siker Közép-Európa legnagyobb párlatversenyén 

Az ausztriai Destillatán, Közép-Európa legnagyobb párlatversenyén a magyar nemzeti győztes az Agárdi Pálinkafőzde lett.

Magyar siker Közép-Európa legnagyobb párlatversenyén 

Az ausztriai Destillatán, Közép-Európa legnagyobb párlatversenyén a magyar nemzeti győztes az Agárdi Pálinkafőzde lett.
Destillata-győztes lett a magyar pálinkafőzde whisky-je

Destillata-győztes lett a magyar pálinkafőzde whisky-je 

A párlatok Európa-bajnokságának is nevezett Destillata verseny 2015. évi győztese – immáron második alkalommal –az Agárdi Pálinkafőzde volt és több aranyérmes pálinkája mellett az akkor még hordómintaként nevezett 12 éves Single Malt whiskyje is elnyerte kategóriájában az Év Párlata díjat. Ez az első magyar készítésű prémium whisky, amely komoly nemzetközi elismerést kapott és a Whisky Show Budapest 2015 keretében most bemutatkozik a hazai közönségnek is.
Magyar pálinkafőzde lett Európa legjobbja

Magyar pálinkafőzde lett Európa legjobbja 

Kiemelkedő magyar sikerrel zárult a 2015. évi Destillata, a pálinkák, likőrök, whiskyk és egyéb párlatok legrangosabb európai versenye. Idén 14 ország 162 főzdéje vett részt a megmérettetésen, mintegy 1500 tétellel pályázva, Magyarországot pedig 25 főzde képviselte. A magyar indulók remekül teljesítettek: összesen 163 díjat, 6 Év Párlata, 7 arany-, 62 ezüst- és 88 bronzérmet nyertek el. A verseny legnagyobb elismerését is magyar főzdének ítélte a zsűri: az Agárdi Pálinkafőzdét választották az Év Párlatfőzdéjének, egyik alapító-tulajdonosa, Vértes Tibort pedig az Év Főzőmestere lett.
Magyar pálinkafőzde lett Európa legjobbja

Magyar pálinkafőzde lett Európa legjobbja 

Kiemelkedő magyar sikerrel zárult a 2015. évi Destillata, a pálinkák, likőrök, whiskyk és egyéb párlatok legrangosabb európai versenye. Idén 14 ország 162 főzdéje vett részt a megmérettetésen, mintegy 1500 tétellel pályázva, Magyarországot pedig 25 főzde képviselte. A magyar indulók remekül teljesítettek: összesen 163 díjat, 6 Év Párlata, 7 arany-, 62 ezüst- és 88 bronzérmet nyertek el. A verseny legnagyobb elismerését is magyar főzdének ítélte a zsűri: az Agárdi Pálinkafőzdét választották az Év Párlatfőzdéjének, egyik alapító-tulajdonosa, Vértes Tibor pedig az Év Főzőmestere lett.

Aratott a Nobilis Pálinkafarm 

A Nobilis Pálinkafarm arany- és ezüstérmeket szerzett a világ egyik legismertebb és legjelentősebb versenyének számító World Spirits Award-on. 

Bronzérmesként végzett hazánk a "pálinka olimpián" 

A 2014-es, ausztriai Destillata nemzetközi párlatversenyre 11 ország 183 főzdéje összesen 1700 mintával nevezett, hazánkat 29 pálinkaház képviselte. Idén a salzburgi Stiegkeller adott otthont a március 15-i díjátadó gálának, ahol a magyar főzdék 188 érmet szereztek, és az országok szerinti összesítésben a harmadik helyet érték el. 

Európa legjobbja lett a tokaji gourmetlikőr 

Európai elismerést kapott a Tokaj-hegyaljai Likőr- és Pálinkamanufaktúra új kézműves keserű itala, a Berbence Bitter, amelyet Európa egyik legrangosabb nemzetközi italversenyén, a Destillatán a legjobb keserűlikőrnek választottak.

Destillata: 142 érmet hoztunk el! 

Szép végeredménnyel zárult a 2012-es, ausztriai Destillata nemzetközi párlatverseny, ahol 10 ország 187 (ebből 26 magyar) főzdéje, 1 662 mintával nevezett.

Remekeltünk a nemzetközi párlatversenyen 

A magyar főzdék ismét kiválóan szerepeltek az idei Destillata nemzetközi párlatversenyen, ahol 12 ország, 171 (ebből 24 magyar) főzde 1 560 mintával vett részt.

Átadták a Destillata 2011 díjait 

Csütörtökön Wolfgang Lukas, a Destillata igazgatója jelenlétében adták át az elismerő okleveleket és az érmeket az idei verseny magyar helyezettjeinek.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!