Jövőre a tengeri alapanyagoké és a gyerekeké a főszerep a Bocuse-on

Jövőre a tengeri alapanyagoké és a gyerekeké a főszerep a Bocuse-on 

Októberben megkezdte felkészülését a magyar csapat a Bocuse d’Or lyoni döntőjére. A világ legrangosabb szakácsversenyének világdöntőjét kétévente rendezik meg Franciaországban, a SIRHA Lyon keretein belül.
Bocuse d'Or: a második napon versenyeznek a magyarok

Bocuse d'Or: a második napon versenyeznek a magyarok 

A visszaszámlálás elkezdődött! 50 nap és elrajtol a Bocuse d’Or európai válogatója Budapesten.
Ő nyerte az idén a séfek tehetségkutató versenyét

Ő nyerte az idén a séfek tehetségkutató versenyét 

Az Egyesült Királyságot és Észak-Európát képviselő Jerome Ianmark Calayag briliáns kulináris tehetségével tűnt ki a mezőnyből, megelőzve kilenc másik, a világ minden tájáról érkező, tehetséges séfet. A rangos címet a Milánóban megrendezett díjátadó ünnepségen vehette át.
Ringbe szállt a magyar Bocuse d'Or csapat a Lyon-i döntőn

Ringbe szállt a magyar Bocuse d'Or csapat a Lyon-i döntőn 

Hétfőn, azaz szeptember 27-én reggel 9:57-kor elrajtolt a magyar csapat a Bocuse d'Or lyoni döntőjén.
Ők az idei Bocuse d'Or magyar döntősei

Ők az idei Bocuse d'Or magyar döntősei 

December 3-án vasárnap megkezdődött a versenyzés, amelynek a végén majd kiderül, ki képviseli Magyarországot 2018 júniusában a Bocuse d'Or európai válogatóján Torinóban.

Jól szerepeltünk a WACS világdöntőjén 

A melegkonyhás szakács világverseny döntőjében mind szakács, mind cukrász csapatunk előkelő helyen végzett!

Közeledik a Bocuse d'Or európai döntője 

Idén május 7-8.-án Stockholmban kerül sor a Bocuse d'Or világversenyt megelőző európai döntőre, ahol hazánkat Molnár Gábor képviseli. Elképzelhető, hogy 2016-ban Budapest rendezheti meg a nagy presztízsnek örvendő gasztronómiai eseményt. 
Molnár Gábor képviseli hazánkat a Bocuse d'Or európai döntőjén

Molnár Gábor képviseli hazánkat a Bocuse d'Or európai döntőjén 

Hat kiváló séf (Barhó Szabolcs - Borkonyha Daniel O'Shea – Alabárdos étterem, Galgóczi Sándor – Cafe Pierrot, Győrffy Árpád – Aranykaviár, Molnár Gábor – Geisel's Vinothek, München, Szűcs Zoltán – Salon Étterem) mérettette meg magát a a Bocuse d'Or hazai döntőjén, amin végül Molnár Gábor végzett az első helyen, kavilifikálva magát a verseny európai döntőjére. 
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!