Molnár Gábor, a Geisel’s Vinothek (München) séfje nyerte a március 12-én, a SIRHA Budapest kiállításon megrendezett nemzeti válogatót; a Bocuse d’Or Magyar Döntőjét.
A Magyar Bocuse Akadémia 2013 decemberében pályázatot nyújtott be a Bocuse d'Or Europe 2016-os európai döntőjének megrendezésére, a pályázati folyamatban már csak két város; Budapest és Bécs van versenyben.
{youtube|id=4Obe2JCLfOU}
A 2016-os rendezés jogáról hozott döntés hivatalos bejelentésére is a május 8-án 17.30-kor kezdődő eredményhirdetési ceremónián kerül sor.
A Bocuse d'Or versenyről:
A Bocuse d'Or a világ legrangosabb szakács versenye, bemutatkozási lehetőség a legtehetségesebb szakácsok számára. A kétévente Lyonban rendezett versenyen 24 ország képviselői mérik össze tudásukat, szigorú szabályok szerint, nemzetközi zsűri és felfokozott hangulatú közönség előtt.
Forrás: Vendég & Hotel