Prémium szobákkal újult meg a hévízi Ensana Thermal Aqua - fotók

Prémium szobákkal újult meg a hévízi Ensana Thermal Aqua - fotók 

Az idei évben 40. születésnapját ünneplő Ensana Thermal Aqua szálloda életébe a 2024-es év megújulást hoz.
10 éves a Bubbles Club

10 éves a Bubbles Club 

A Danubius Hotels 2013-ban indította el a gyerekeknek szóló Bubbles Club programját. Az idén jubiláló családbarát szolgáltatás születésnapja alkalmából ünnepi „zöld” hétvégékkel, környezettudatos animációs programokkal várja egész évben a kicsiket és nagyokat. Az év szlogenje: Legyél te is Zöldfülű! - tájékoztatta lapunkat a Danubius Press.
Új F&B igazgató az Ensana margitszigeti házaiban

Új F&B igazgató az Ensana margitszigeti házaiban 

Lőrincz Dániel személyében új F&B igazgató vezeti az Ensana két margitszigeti szállodájának vendéglátó részlegét.
Programot indít az egészségügyi dolgozóknak az Ensana

Programot indít az egészségügyi dolgozóknak az Ensana  

Ötszáz nappal az első európai Covid-19 eset után az Ensana bevezeti a „Gold for Heroes” programot az egészségügyi dolgozók elmúlt évben végzett rendkívüli munkájának elismeréseként - tájékoztatta lapunkat a szállodalánc.

Újranyit a Danubius Hotel Gellért is Budapesten 

2021. június 14-től újra várja a vendégeket a budapesti Danubius Hotel Gellért és a Gellért Söröző. A szállodalánc a különböző kategóriájú fővárosi szállodái megnyitásával minél szélesebb vendégkör számára kínál pihenési lehetőséget Budapest felfedezéséhez. Vidéken pedig a cégcsoporthoz tartozó összes szálloda már üzemelni fog a hónapban, beleértve a városi, wellness és gyógyszállodákat is - tájékoztatta lapunkat a társaság.
További öt szállodát nyit meg a Danubius és az Ensana

További öt szállodát nyit meg a Danubius és az Ensana 

Az élénk belföldi keresletre reagálva további balatoni és hévízi házait nyitja meg a Danubius Hotels és az Ensana. Emellett bízva a fővárosi forgalomnövekedésben hamarosan három újabb budapesti szálloda is vendégeket fogadhat, köztük a budavári Hilton Budapest.

Poszt-Covid gyógyprogramot indít az Ensana 

Európa vezető gyógyszálloda üzemeltetőjének újszerű integratív koncepciója a természetes gyógyító erőforrásokat orvosi szakértelemmel ötvözi - tájékoztatta szerkesztőségünket a szállodalánc.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!