Jövőre heti két chartert indít Észak-Ciprusra a Sun&Fun

Jövőre heti két chartert indít Észak-Ciprusra a Sun&Fun 

Erről állapodott meg az utazásszervező a Magyarországra látogató észak-ciprusi miniszterekkel.
A Budavár Tours közleménye az észak-ciprusi charterlánc törlésével kapcsolatban

A Budavár Tours közleménye az észak-ciprusi charterlánc törlésével kapcsolatban 

Megkeresésünkre Skáfár Balázs ügyvezető tájékoztatott a kialakult helyzetről. 
Kedden két gép indul a Green Travel utasaival a török tengerpartra

Kedden két gép indul a Green Travel utasaival a török tengerpartra 

A tour-operátor, amely vasárnap törölte észak-ciprusi járatát, és alternatívaként törökországi üdülést ajánlott fel utasainak, holnap utaztatja el az érintetteket Budapestről Antalyába – tudtuk meg az irodától.

A Green Travel leállította az észak-ciprusi chartert, Antalyát ajánlanak helyette 

A Green Travel augusztus 21-én a déli órákban a következő közleményt juttatta el szerkesztőségünkbe észak-ciprusi charterjáratukkal kapcsolatban:

A Baywatch sztárjai és Dobrády Ákos a Green Travel szezonnyitóján 

A Green Travel szezonnyitó katalógus-bemutató partnerpartiját szokás szerint a budavári Hilton Hotel Budapestben rendezte meg az elmúlt hétvégén. A Török Köztársaság magyarországi nagykövete, Sakir Fakili is megtisztelte jelenlétével az estet, amelynek sztárfellépője Dobrády Ákos volt. A rendezvényen elhangzott, hogy tavaly a Green Travel szállította a legtöbb charterutast Magyarországról.

Erős last minute időszak várható 

A Sun & Fun Holidays óvatos optimizmussal várja az idei szezont. Mind a charteres, mind a szállodai szerződéseiket maximális rugalmassággal kötötték meg, hogy a piaci igények alakulásával párhuzamosan növelni vagy csökkenteni tudják kapacitásaikat.
Szellemhotelek Amerikától Japánig

Szellemhotelek Amerikától Japánig 

A turisták körében népszerű, Ciprus szigetén található Famagusta nem az egyetlen hely a világon, ahol elhagyatott, beszakadt tetejű, omladozó falú szállodák találhatók.
Észak-Ciprusra szervezett tanulmányutat a Green Travel

Észak-Ciprusra szervezett tanulmányutat a Green Travel 

A napokban ért véget a Green Travel idei első tanulmányútja: Észak-Cipruson jártak az iroda viszonteladó partnerei. 
Telt házzal indult az első charterjárat Észak-Ciprusra

Telt házzal indult az első charterjárat Észak-Ciprusra 

Június 15-én felszállt a Taurus Reisen és a Budavár Tours első közös charterjárata az észak-ciprusi Ercan felé, teljes telítettséggel.
Hódító birodalmak nyomában

Hódító birodalmak nyomában 

Az idei nyár egyik slágere lehet Észak-Ciprus, ahová hosszú évek után ismét közvetlen charterjárat indul Budapestről. Munkatársunk végigjárta a megosztott sziget északi felének legfőbb látnivalóit, és megismerkedett a változatos szállodai kínálattal.

Észak-Ciprus: minden második hely elkelt 

Nem riadnak vissza a magyarok az új úti céltól, jól fogynak a helyek az észak-ciprusi charterjáraton.

A török riviérán és Észak-Cipruson jártak a Green Travel partnerei 

Véget ért a Green Travel ez évi első tanulmányútja, amelynek során a török tengerpartot és Észak-Ciprust fedezhették fel az iroda partnerei. 

Észak-Ciprus a Green Travelnél 

Több újítással is jelentkezett az utazásszervező a nyári szezon kezdte előtt, de a bővítéseknek nincs vége, ugyanis a Green Travel saját charter járatot indít május végétől Észak Ciprusra – mondta el Göktas Merdol a cég tulajdonos-ügyvezetője.

Két charterlánc indul Észak-Ciprusra? 

Elképzelhető, hogy a nyári szezonban két charterlánc is közlekedik Budapestről a Ciprus északi, törökök által lakott felén található Ercan repülőtere között. 

Török és görög Ciprus az egyesülés útján? 

Közös közleményben üdvözölte kedden José Manuel Barroso, az Európai Bizottság és Herman Van Rompuy, az Európai Tanács elnöke, hogy a török és a görög ciprusi közösségnek sikerült megállapodnia az újraegyesítési tárgyalások alapját képező közös nyilatkozatról.

Görög, észak-ciprusi és bolgár ajánlatok a Taurusnál 

A tavalyi rekordnövekedés után az idén további forgalombővülésben bízik a Taurus Reisen. Hétvégi rendezvényük a szakmai bemutató után kulináris csemegékkel fűszerezett vacsoraesttel folytatódott, majd hajnalig tartó zenés mulatsággal érte el tetőpontját.

Megemelte kaucióját a Taurus Reisen 

A közelmúltban emelkedett jogerőre a Magyar Kereskedelmi Engedélyezési Hivatal (MKEH) határozata, melynek értelmében 144-ről 194,4 millió forintra emelte vagyoni biztosítékát a Taurus Reisen.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!