Reszkessetek, légitársaságok: kilépett a Flight Refund a nemzetközi színtérre!

Reszkessetek, légitársaságok: kilépett a Flight Refund a nemzetközi színtérre! 

Az elmúlt évek informatikai fejlesztései és nemzetközi kapcsolatai erősítése révén a közép- és kelet-európai régió meghatározó szereplőjévé kíván válni az utasok kártérítési követeléseit a légitársaságokon behajtó Flight Refund Kft. A légitársaságoknak az esetben kell rettegnie, ha az uniós jogszabályoknak nem eleget téve nem kárpótolják az utast, akinek járata három óránál többet késik, törlik a járatát, vagy megtagadják a beszállást — derült ki egy csütörtöki, budapesti sajtóeseményen.

Jó üzlet a légiutasjogok érvényesítése - új szolgáltató a piacon 

Egymás után jelennek meg a magyar piacon azok a társaságok, amelyek járattörlések és -késések esetén az európai jogszabályok által előírt kompenzációt elintézik az utasok számára. Az egyik vezető európai specialista, a Claim it is megérkezett Magyarországra.  

Késés és járattörlés esetén segíthet a Flight Refund 

Az európai légi utasoknak járatkésés, –törlés és visszautasított beszállás esetén kártérítés járhat. Egy magyar társaság arra vállalkozik, hogy az utasok helyett eljár jogaik érvényesítésében. Terveik szerint hamarosan az Unió számos más országából is befogadnak megbízásokat.

Így vegyünk repülőjegyet 

A Flight Refund, az európai repülőutasok érdekvédelmi szervezete listázta, milyen módokon lehet a legtöbbet megtakarítani a repülőjegyvásárláson. Hasznos gyűjtés következik.  
Reptérzár: Jár-e az utasoknak kártérítés?

Reptérzár: Jár-e az utasoknak kártérítés? 

Pénteken dél előtt nem sokkal lezárták a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőteret műszaki hiba miatt. A forgalom szombat délelőtt 10 óra előtt indult meg, a repülőtér azóta indít és fogad is járatokat. 
Kártérítés légiutasoknak - sikerdíjért

Kártérítés légiutasoknak - sikerdíjért 

Új magyar szolgáltatás indult az európai légiutasok kártérítési igényének érvényesítésére. 
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!