Érkezik a téli Balaton egyik legnagyobb gasztrorendezvénye

Érkezik a téli Balaton egyik legnagyobb gasztrorendezvénye 

Fonyódon hamarosan  kolbászból lesz a kerítés, ugyanis jön a Fonyódi Kolbászfesztivál február 10- 12. között.
Megújul a fonyódi Sirály Szálló

Megújul a fonyódi Sirály Szálló 

Pályázati forrásból építenék újjá az ikonikus építményt, szálloda lesz belőle.
Visszakerül a helyére a műemlékkilátó a Balatonnál

Visszakerül a helyére a műemlékkilátó a Balatonnál 

A fonyódi magaspart mozgása miatt megdőlt és életveszélyessé vált, tavaly eltávolított Walkó-kilátó legkésőbb júliusra visszakerül a helyére, a helyreállításához szükséges forrást a város biztosítja - közölte Hidvégi József (Fidesz-KDNP) polgármester pénteken az MTI-nek.
Veszélyessé vált a fonyódi Walkó kilátó

Veszélyessé vált a fonyódi Walkó kilátó 

A fonyódi magaspart tetején megdőlt a Walkó kilátó, a város képviselő-testülete legutóbbi ülésén 8 millió forintot szavazott meg a közvetlen balesetveszély elhárítására, de a végleges megoldáshoz állami segítségre van szükség - mondta Hidvégi József polgármester.
Fonyódon és Balatonbogláron a kutya is csobbanhat a strandon

Fonyódon és Balatonbogláron a kutya is csobbanhat a strandon 

Megnyílt az első kutyabarát fürdőhely Fonyódon szerdán.

Fonyódon kolbászból lesz a kerítés 

Fonyódon kolbászból lesz a kerítés

Van létjogosultsága a Fonyód-Badacsony kompnak 

Heteken belül elkészül a tervezett második balatoni, Fonyód és Badacsony közötti kompjárat megvalósíthatósági tanulmánya, amelynek eddigi részeredményei alátámasztották a mintegy 8 milliárd forintos beruházás létjogosultságát - közölte Horváth Gyula, a Balatoni Hajózási Zrt. vezérigazgatója szombaton az MTI-vel. Az 5,5 kilométeres távot az új kompjárat 20 perc alatt tenné meg.

Kikötőt adtak át Fonyódon 

Száz vitorlás befogadására alkalmas kikötőt adtak át szerdán Fonyódon; a már meglévő két kikötővel együtt így összesen 240 vitorlásnak van hely a Balaton-parti városban.

Bezár a Coke Club 

Egy friss Facebook-os posztban a szervezők arról értesítik a népszerű balatoni buli követőit, hogy egy bírósági ítélet miatt  idén már nem tartják meg a rendezvényt. 

Elakadt Fonyód uniós városfejlesztési projektje 

Felszámolási eljárás indult a fonyódi uniós városfejlesztő projekt kivitelezőjével szemben, veszélybe került a program megvalósítása, emiatt 400 millió forintos kártérítési igényt kell jeleznie a városnak a felszámoló felé - nyilatkozta Hídvégi József polgármester szerdán az MTI-nek.

Az uniós fejlesztésekben bízik Fonyód 

Az idén 8-10 százalékkal csökkent Fonyód idegenforgalmi adókból származó bevétele, de a városvezetés és a helyi turisztikai egyesület arra számít, hogy a jövő nyárra befejeződő, összesen 560 millió forintos városfejlesztési projekt fordít majd a trenden - számolt be Hídvégi József (Fidesz), Fonyód polgármestere az MTI-nek csütörtökön.

Virágos jókedv a fonyódi állomáson 

Évtizedes szünetet követően ismét volt tisztasági és virágosítási verseny a Balaton körül. A versenyt Fonyód vasútállomása nyerte.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!