Hajdúszoboszló: fürdőnyitás, új beruházások

Hajdúszoboszló: fürdőnyitás, új beruházások 

Új szabadtéri fürdővel, színes kulturális programokkal és jelentős beruházásokkal várja vendégeit a fürdőváros.
Az ország egyik legnagyobb fürdője lesz a kiskunhalasi

Az ország egyik legnagyobb fürdője lesz a kiskunhalasi 

Amennyiben a tervek megvalósulnak, akkor az ország legnagyobb fürdőkomplexumai közé fog tartozni a kiskunhalasi Csipke Gyógyfürdő. A létesítmény átadása 2023-ban várható - írja a Termál Online.
Gyógyfürdőfejlesztést terveznek Tamásiban

Gyógyfürdőfejlesztést terveznek Tamásiban 

Többek között egy csúszdaparkot is építenének - értesült a Termál Online.
Gyógyvizet találtak Sümegen

Gyógyvizet találtak Sümegen 

Harmincnégy fokos metakovasav tartalmú termál-, illetve gyógyvizet találtak Sümegen a két éve tartó kútfúrás eredményeként. Ezzel a vízzel töltik a sümegi Hotel Kapitány medencéit, amit a minap kezdtek meg. A városban termálfürdőt, a várhegy oldalába pedig siklót is terveznek a későbbiekben, tudta meg a veol.hu Papp Imre sümgi várkapitánytól, aki bízik abban, hogy húsvétra véget érhet a járvány.
Termálfürdő és szálloda épül Fehérgyarmaton

Termálfürdő és szálloda épül Fehérgyarmaton 

Fürdővárossá fejlesztik a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Fehérgyarmat városát, ahol termálfürdő és szálloda is épül.
Gigatámogatással fejlesztenek két magyar fürdőt

Gigatámogatással fejlesztenek két magyar fürdőt 

A Magyar Közlöny legfrissebb, 251. számából megtudhatjuk, hogy a Modern Városok Program keretében több, mint 32 milliárd forint közpénzből fog megújulni és bővülni 2 magyarországi fürdő - írja a Spabook.net.

A csónakázó tó új napozóstéggel bővül 

Több mint 7,7 milliárd forintból fejlesztik a szolnoki tiszaligeti fürdőt - közölte a város polgármestere csütörtökön, a helyszínen tartott sajtótájékoztatón.

Egyre népszerűbbek a magyar gyógyfürdők 

A vendégek 9%-a érkezik beutalóval, a külföldi vendégek pedig különösen a Sziget Fesztivál és a decemberi ünnepek alatt látogatták a fürdőket.
A fejlesztések után Kelet-Magyarország is turisztikai célponttá válhat

A fejlesztések után Kelet-Magyarország is turisztikai célponttá válhat 

Fejlesztésekre van szükség, hogy a kelet-magyarországi települések is turisztikai célponttá válhassanak, így tovább növekedhet az idegenforgalom GDP-n belüli aránya - jelentette ki Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter szerdán Makón.
Milliárdos fürdőfejlesztés Makón

Milliárdos fürdőfejlesztés Makón 

Kormányzati forrásból, mintegy 9,5 milliárd forintból bővítik a makói fürdőt - jelentette be Farkas Éva Erzsébet polgármester kedden a Maros-parti városban.

Még két hónapjuk van a SZÉP-kártyásoknak 

Még két hónapjuk van a SZÉP-kártyák tulajdonosainak a 2015. évi feltöltésekből maradt összegek elköltésére - hívta fel a figyelmet a Magyar Turisztikai Ügynökség.

60 millió forintból fejlesztik a debreceni fürdőt 

Elkészült a debreceni Kerekes-telepi gyógyvizes fürdő hideg vizes medencéje, ezzel befejeződött a strandkomplexum felújításának első üteme - mondta a város polgármestere pénteken a helyszínen sajtótájékoztatón.

215 millió forint állami támogatás harkányi fürdőfejlesztésre 

A kormány rendkívüli, 215 millió forint célzott támogatást adott Harkánynak, az önkormányzat a pénzt a tulajdonában lévő fürdő fejlesztésére fordíthatja - mondta Tiffán Zsolt baranyai fideszes országgyűlési képviselő a városban tartott sajtótájékoztatón.

Kiemelkedő sport- és fürdőközpont jön létre 17 milliárdból 

Több mint 17 milliárd forint értékű fejlesztés lesz a budapesti Dagály fürdő területén - tájékoztatta Bagdy Gábor főpolgármester-helyettes a fürdő törzsvendégeit szerdán a helyszínen.

Tizenötmilliárd forintból újulnak meg a fővárosi fürdők 

A tervek szerint mintegy tizenötmilliárd forintot fordítanak a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. létesítményeinek felújítására, korszerűsítésére és bővítésére a következő években - mondta Tarlós István főpolgármester hétfői sajtótájékoztatóján Budapesten.

A pont a 600 milliós fürdőfejlesztés végén 

Egy év alatt 600 millió forintot költött el Zalakaros fürdője, a Gránit Gyógy-és Termálfürdő fejlesztésre; pénteken megtörtént az ünnepélyes avató is. A fürdő mostantól télen-nyáron, vadonatúj fedett térben kialakított gyermek élménybirodalommal, játékokkal, vetélkedőkkel, fitness programokkal várja a családokat.

Tavasszal már barlangban fürödhet Demjénben 

Felébredt és megmozdult a falu, ami elsősorban a gyógyvíznek köszönhető - mondta lapunknak Fodor Géza Demjén polgármestere. Az elmúlt időszakban megvalósított turisztikai fejlesztések hatására vonzóvá vált a település.

Felújították a fedett fürdőt Zalakaroson 

December közepére befejeződött a zalakarosi Gránit Gyógy- és Termálfürdőben a fedett fürdő felújítása.

Húsvétkor nyit a kibővült Csisztafürdő 

Új fürdőépülettel bővült a kapuit húsvétkor újra megnyitó Csisztafürdő, amely a mintegy 150 millió forintos, részben uniós támogatású fejlesztéssel közelebb került ahhoz, hogy a balatoni régió egyik termálturisztikai központjává válhasson - közölte Kara Lajos polgármester a projektzáró rendezvényen szerdán.

Új pályázat a Gyulai Várfürdő bővítésére 

Új közbeszerzési eljárást írt ki Gyula városa a többségi tulajdonában álló várfürdő fejlesztésére, mert az előző tenderre a legolcsóbb kiviteli ajánlat is 750 millió forinttal volt több a tervezettnél - közölte Görgényi Ernő, a város fideszes polgármestere az MTI-vel kedden.

Elmarad a hajdúdorogi fürdőfejlesztés 

Energetikai beruházások miatt nem támogatta a város önkormányzata a beruházást.

Végéhez közeledik a bükfürdői fürdőfejlesztés 

Az ország harmadik leglátogatottabb gyógyüdülőhelyén, Bükfürdőn gőzerővel folyik az építkezés. Az új létesítmények hamarosan elkészülnek. A fürdő várhatóan 2011 júliusától teljesen új kínálattal várja a fürdőzőket.

Kaland- és élménypark épülhet Gyomaendrődön 

Kaland- és élménypark építését tervezi a gyomaendrődi Erzsébet-ligetben az Insula-Bau Kft - írja a Békés Megyei Hírlap.

Európában egyedülálló fürdő nyílik Tamásiban 

Augusztusban megnyílik Tamásiban az Európában is egyedülállónak számító fürdő. Jelenleg a belső szerelések zajlanak. Munkatársunktól

Százmilliók a lenti fürdő fejlesztésére 

Mintegy 540 millió forintos fürdőfejlesztés valósult meg a lenti gyógyfürdőben, a beruházáshoz 131 millió forint uniós támogatást nyert a Gyógyfürdő Kft., míg a fennmaradó összeget önerőből, valamint hitelfelvételből fedezték - írta pénteki számában a Zalai Hírlap.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!