Gasztronőmia cikkek
Magyar részvétel a Bocuse d’Or döntőjén
Január végén magyar csapatnak drukkolhatunk a Bocuse d’Or döntőjén, a világ legrangosabb szakácsversenyén. A 2013-as siker után most Molnár Gábor versenyezhet a világ 24 legjobb séfje között – csapatával hónapok óta készülnek a megmérettetésre. Versenymunkájukat a Gömböc inspirálta, a hús- és halételt innovatív módon, de a magyar gasztronómia hagyományait is felhasználva készítik majd el.
Vendégszűke Ramsay étteremmegnyitóján
Úgy néz ki a „trollok” a világ leghíresebb konyhafőnökeit sem kímélik – mutat rá a Foodbeast.
Ellógják a vacsorát
Ötven méter magasan lévő, daruról lógó "étterem" hódít a kelet-kínai Sanghajban, ahol a különleges vacsoráért akár több százezer forintot is elkérnek a szervezők.
Annyira francia, annyira jó
A Sofitel szállodalánc is bekapcsolódott a francia gasztronómia világszintű fesztiváljába, mely a So French, So Good kampány részét képezi - írja a BarndTrend.