Pékné, Jóasszony, Udvarmester vagy Dubarry - tudja, mit takarnak az étlapokon jelzett elkészítési módok?

Pékné, Jóasszony, Udvarmester vagy Dubarry - tudja, mit takarnak az étlapokon jelzett elkészítési módok? 

Kattintson, mert a gasztrokulturális alapműveltséghez hozzátartoznak ezek a kifejezések is!

BOR, SZÉPSÉG, GOURMET ÉTELEK, EXKLUZÍV MINŐSÉG 

A St. Andrea Wine & Gourmet Bár Budapest egyik legpatinásabb épületében, a belvárosi Eiffel Palace irodaházban talált méltó helyére. Ez az a hely, ahol az épített minőségi környezet találkozik egy borászat minőségi törekvéseivel. Igényes és egyedi módon, kellemes gasztronómiai élményeken keresztül mutatkozik itt be az egri borvidék egyik meghatározó pincészete, az egerszalóki St. Andrea Szőlőbirtok.

Gasztronómia a fő témája az idei Budapest Transzfernek 

Az irodalom és gasztronómia kapcsolatát vizsgálja a Petőfi Irodalom Múzeum (PIM) által szervezett nyolcadik Budapest Transzfer Nemzetközi Irodalmi és Társművészeti Fesztivál, amelyet október 15. és 18. között tartanak a fővárosban.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!