A hangulatosan kialakított tér, valamint az egri borvidék különleges és exkluzív borainak széles választéka megfelelő helyszínné teszik a gourmet bárt borkóstolásokhoz, üzleti ebédekhez, partnermegbeszélésekhez és különleges rendezvényekhez.
Dr. Lőrincz György, a St. Andrea Pincészet birtokigazgatója és borásza hisz abban, hogy az Eiffel Palace és a St. Andrea márkanév tökéletesen kiegészítik egymást, hiszen értékrendjük közös. Mára mindkét név egyet jelent a presztízzsel, a kiváló minőséggel, a múlt tiszteletével, a jelen örömteli ünnepével és a jövőbe tekintéssel.
A dűlők és szőlőkarók ihlette enteriőr, a természet és a föld színeinek megjelenése az étterem designjában, a bútorokon, berendezéseken, kiegészítőkön mind a St. Andrea-érzést szeretnék egy kicsit közelebb hozni Egerszalókról Budapest belvárosába és átadni azokból a gondolatokból, felfogásból, amit Dr. Lőrincz György és családja képvisel.
A St. Andrea Wine & Gourmet Bárban két különterem található , az egyik 12 fő, a másik 20 fő befogadására alkalmas. Ideális helyszín borvacsorák, borkóstolók, céges és magánrendezvények lebonyolítására. A St. Andrea Wine & Gourmet Bar konyhája, a Monarchia területén megtalálható ételek, alapanyagok a világ fűszereivel, gyakran a polgári konyhából inspirálódva némileg „leporolva” készülnek és leginkább „Világra nyitott magyar ízek”-ként jellemezhetőek. Barna Ádám, a St. Andrea Wine & Gourmet Bar séfjének elismerései: Gault Millau Österreich 2015 két sapka, 15 pont és Genusswirt des Jahres Österreich 2013.
A St. Andrea Szőlőbirtok az Egri borvidék hagyományos borainak, az Egri Bikavér és Egri Csillag boroknak megtermelésével foglalkozik. Szeretnék, ha eredeti egri borkaraktereket tudnának megfogalmazni, amelyek semmi mással nem téveszthetőek össze. Nagy adományként kezelik e csodálatos borvidék különlegesen egyedi termőhelyeit – Nagy-Eged hegy, Hangács dűlő, Boldogságos dűlő, stb. –, és különös gondot fordítanak a helyi hangsúllyal rendelkező szőlőfajták – kékfrankos, kadarka, furmint, hárslevelű, olaszrizling – megismerésére. Termelési felfogásukban központi helyen áll az érett gyümölcs. Jelentős erőfeszítéseket tesznek a szőlő organikus termesztését illetően is. A pincében egyszerűen és hagyományos elvek mentén dolgoznak. Gondolkodásuk tudatos, törekvésük tiszta.
KÍNÁLATUNKBÓL:
- hetente változó 3 fogásos üzleti ebéd
- szezonális á la carte étlap és „Chef menü” esténként
- egy 12 és egy 20 fős különterem borkóstolókhoz, borvacsorákhoz
- NŐ&BOR programok havonta
- tematikus borvacsorák dr. Lőrincz György vezetésével
- sommelier-fortélyok Vajda Mihály vezetésével