Rekordbevételekből terjeszkedik az Orbis Hotel Group 

A sikeres 2016-os év után tovább tudta növelni bevételeit a magyarországi Accor-szállodákat is üzemeltető Orbis Hotel Group. A cég hazánkban és a régióban is terjeszkedik. 
23 szállodát nyit régiónkban az Orbis Hotels

23 szállodát nyit régiónkban az Orbis Hotels 

A sikeres tavalyi év után 2016 első felében kiugróan jó pénzügyi eredményt ért el az AccorHotels márkáit a régióban üzemeltető Orbis Hotels. A következő két évben 23 új szállodát nyitnak. 

További növekedés előtt az Orbis Hotel Group  

„A kelet-európai AccorHotels szállodák üzemeltetésének 2015. januári átvételével a Csoport nemzetközivé vált, megteremtve az új piacokon való további növekedés lehetőségét” – nyilatkozta Gilles Clavie, az Orbis SA elnök-vezérigazgatója. Egy év telt el azóta, hogy az Orbis Hotel Group átvette az AccorHotels valamennyi márkájának kelet-európai üzemeltetését, ezzel a régió legnagyobb szállodahálózatává vált, több mint 100 szállodával, melyből 17 Magyarországon Sofitel, MGallery, Novotel, Mercure és ibis márkanevek alatt üzemel.

Kelet-európai sikertörténet 

„A kelet-európai AccorHotels szállodák üzemeltetésének 2015. januári átvételével a Csoport nemzetközivé vált, megteremtve az új piacokon való további növekedés lehetőségét” – nyilatkozta Gilles Clavie, az Orbis SA elnök-vezérigazgatója. Egy év telt el azóta, hogy az Orbis Hotel Group átvette az AccorHotels valamennyi márkájának kelet-európai üzemeltetését, ezzel a régió legnagyobb szállodahálózatává vált, több mint 100 szállodával, melyből 17 Magyarországon Sofitel, MGallery, Novotel, Mercure és ibis márkanevek alatt üzemel.
Kiváló évet zárt az Orbis Csoport

Kiváló évet zárt az Orbis Csoport 

A 2015-ös év jelentős változásokat hozott, melyek megerősítették az Orbis Csoport stratégiájának sikerét - közölte a társaság a 2015-ös pénzügyi év lezárását követően.

Novo2 

A változó trendek megfigyelése alapján a Novotel márka bemutatta a gasztronómiai élvezeteknek dedikált bár és étterem egyesítésének innovatív koncepcióját. Az új koncepció július 1-je óta Magyarországon is elérhető.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!