Mesés karácsonyváró programok Gödöllőn

Mesés karácsonyváró programok Gödöllőn 

A Budapestről autóval és tömegközlekedéssel is gyorsan elérhető város idén is ünnepi díszbe öltözik, és számtalan varázslatos, karácsonyra hangoló programmal várja a látogatókat.
Exkluzív musical klubest a Gödöllői Királyi Kastélyban

Exkluzív musical klubest a Gödöllői Királyi Kastélyban 

Sisitől a Dancing Queen-ig: zenés kalandozások a történelem és a mesék királyi udvaraiban.
Pénteken kezdődik a 25. Gödöllői Nemzetközi Hárfafesztivál

Pénteken kezdődik a 25. Gödöllői Nemzetközi Hárfafesztivál 

Hárfakiállítással, magyar és nemzetközi hárfaművészek, valamint fiatal tehetségek koncertjeivel várják az érdeklődőket pénteken a Királyi Kastélyba.
Hivatalosan is „Magyarország kincse” lett a Gödöllői Királyi Kastély

Hivatalosan is „Magyarország kincse” lett a Gödöllői Királyi Kastély 

Magyarország első ötcsillagos minősítést elnyerő kastélya a Gödöllői Királyi Kastély, a védjegytábla ünnepélyes avatása június 26-án délután történik.
Sissi-kiállításra készül a gyulai Almásy-kastély

Sissi-kiállításra készül a gyulai Almásy-kastély 

Közös kiállítást készít Erzsébet királynéról a Gödöllői Királyi Kastély és a Gyulai Almásy-kastély Látogatóközpont; az időszaki tárlat május 25-én nyílik és egy éven át tart - hangzott el a rendezvény beharangozó sajtótájékoztatóján a helyszínen szerdán. 
Új Sissi-relikviák láthatók a Gödöllői Királyi Kastélyban

Új Sissi-relikviák láthatók a Gödöllői Királyi Kastélyban 

Megérkeztek Erzsébet királyné személyes bútorai, fésülködőasztala és üveges vitrinje a Gödöllői Királyi Kastélyba. A Nemzeti Kastélyprogram és a NÖF Nemzeti Örökségvédelmi Fejlesztési Nonprofit Kft. segítségével Németországból visszavásárolt műtárgyakkal a közönség már péntektől találkozhat a kastély állandó kiállításában.

Tovább a Császárok és Királyok útján 

A Gödöllői Királyi Kastély csatlakozott a nemzetközi egyesület munkájához.
V4-ek Gödöllőn

V4-ek Gödöllőn 

Idén Magyarország rendezte a V4-es turisztikai vezetők éves csúcstalálkozóját a Gödökkői Királyi Kastélyban. Íjgyártó István a Külgazdasági és Külügyminisztérium kulturális és tudománydiplomáciáért felelős államtitkára szerint a kölcsönös információ és tapasztalatcsere segít növelni a V4-es országok versenyképességét.
Új időszaki kiállítás nyílik a gödöllői kastélyban

Új időszaki kiállítás nyílik a gödöllői kastélyban 

Utazik az udvar - Erzsébet királyné utazásai Madeirától Herkulesfürdőig címmel nyílik új időszaki kiállítás a Gödöllői Királyi Kastélyban pénteken. A megnyitó egyike azoknak a különleges programoknak, amelyek az idei Koronázási Hétvégén várják a látogatókat.

MUISZ-vacsora a Gödöllői Királyi Kastélyban 

Május 10-én a Gödöllői Királyi Kastélyba hívja tagjait a Magyar Utazási Irodák Szövetsége.

Újraválasztották a gödöllői kastély igazgatóját 

A Gödöllői Királyi Kastély Közhasznú Nonprofit Kft. 2015. július 2-i taggyűlése ismét Gönczi Tibort, a kastélyt 2010 decembere óta vezető ügyvezetőjét választotta igazgatónak. Az igazgató új megbízása 2016. szeptember 30-ig szól - közölte pénteken a Gödöllői kastély sajtóosztálya.

MUISZ: megállapodás a Gödöllői Királyi Kastéllyal 

Megállapodást kötött a Gödöllői Királyi Kastéllyal a Magyar Utazási Irodák Szövetsége, melynek értelmében több területen is előnyt élveznek a szakmai szervezet tagjai.

Világdíjas kastélyunk lett 

A FIABCI World Prix d`Excellence Nemzetközi Nívódíj arany kategóriás nyertese lett 2014-ben hazánk kiemelkedően látványos turisztikai-történelmi helyszíne, a Gödöllői Királyi Kastély.

Restaurálják a gödöllői kastély oroszlános mellvédjeit 

Felújítják a Gödöllői Királyi Kastély főbejáratához vezető oroszlános kőkorlátokat és az őrbódékat - tájékoztatta az MTI-t a kastély kommunikációs munkatársa.

Az idei a szecesszió éve Gödöllőn 

Megújult terekkel és új berendezési tárgyakkal készül a Gödöllői Királyi Kastély a nyári nyitva tartásra.

Új helyen a Tourinform-iroda Gödöllőn 

A Gödöllő Környéki Regionális Turisztikai Egyesület Tourinform Gödöllői Kistérség megnevezésű irodája a Gödöllői Királyi Kastélyon belül történt áthelyezését követően a főbejárat mellett - a volt pénztár helységben - folytatja tevékenységét.

Kastélytörténet 3D-ben 

A Gödöllői Királyi Kastély komplex újjáépítése és fejlesztése II. ütemének befejezéséhez érkezett. A most záruló projekt keretében az egykori lovarda és a Barokk Istálló közel 1700 négyzetméteres területen újult meg.

Látható lesz az EU-elnökég herendi vázája 

A Gödöllői Grassalkovich Kastély állandó kiállításán látható hamarosan annak a csaknem egyméteres, Viktória–motívumokkal díszített herendi vázának a pontos másolata, melyet a világhírű porcelánmanufaktúra készített a magyar EU-elnökség tiszteletére.

Gödöllő - megújult lovarda, korlátozott nyitva tartás 

2011 első félévében korlátozottan tart nyitva a gödöllői kastély az uniós elnökség miatt. Mukatársunktól

Tetszett a nagyköveteknek a gödöllői kastély 

Valósággal elvarázsolta az EU-elnökség kiemelt tanácskozásainak helyet adó gödöllői királyi kastély az előzetes vizitre” érkezett magasrangú vendégeket - derült ki az épület pénteki bejárásán, illetve a későbbi kötetlen beszélgetéseken.

Európa Gödöllőre jön 

Nagy erőkkel folynak az uniós elnökség színhely Gödöllőn az előkészítő munkálatok.

Öt hét múlva kész a gödöllői kastély lovardája 

Nagy tempóban, a terveknek megfelelően halad, s várhatóan öt hét múlva készen lesz a Gödöllői Királyi Kastély lovardájának felújítása; az épület a tervek szerint az európai uniós elnökség idején számos tanácskozásnak ad majd helyet.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!