Félmilliárdból újul meg a komáromi fürdő

Félmilliárdból újul meg a komáromi fürdő 

Egész évben elérhetővé válnak a komáromi Brigetio Gyógyfürdő szolgáltatásai a fejlesztés az eredményeként.
Új applikáción Budapest gyógyfürdői

Új applikáción Budapest gyógyfürdői 

Budapest Spas elnevezéssel új applikációt indított a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt.
Kiemelkedő vendégforgalom a vidéki fürdővárosokban

Kiemelkedő vendégforgalom a vidéki fürdővárosokban 

A téli időszakban is az egyik legfontosabb turisztikai motiváció az egészségturizmus, amely így Magyarország egyik legjelentősebb, négyévszakos turisztikai terméke. Azon vidéki települések, ahol a gyógy- és élményfürdő mellett magas színvonalú szolgáltatások is várják a vendégeket, ebben az időszakban az átlagosnál nagyobb forgalomra és magasabb foglaltságra számíthatnak.
Februárban sorra nyílnak a gyógyfürdők

Februárban sorra nyílnak a gyógyfürdők 

Nem mind, de közülük jó néhány. Itt a lista a februári nyitásokról a Termal Online információi alapján.
Nyaralás a strandon

Nyaralás a strandon 

A nyári főszezonban mindenkit csábít a vízpart, hiszen ki ne szeretne a tikkasztó kánikula elől a hűs habokba menekülni? Budapest szerencsés helyzetben van, hiszen 13 strand és gyógyfürdő működik szerte a városban.

KSH: a hazai gyógyfürdőkről és a főváros turizmusáról 

A vendégéjszakák száma alapján minden évben ott szerepelt a leglátogatottabb 10 település között Budapest mellett valamelyik gyógyfürdőjéről ismert magyar település az elmúlt bő évtizedben.
Fürdőnyitások Budapesten

Fürdőnyitások Budapesten 

A budapesti fürdőket üzemeltető Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. ütemezetten nyitja a fürdőket
Gyógyfürdők kontra tengerpart

Gyógyfürdők kontra tengerpart 

Meghozták a gyümölcsüket a gyógyüdülőkön kieszközölt fejlesztések: egyre többen választják a wellness-központokat és az élményfürdőket a Fekete-tenger romániai partszakasza helyett.

Több gyógyhelyünk lehet 2016-ban 

Az Állami Népegészségügyi Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ) arra számít, hogy a jelenleg beérkező évi egy-két kérelem helyett jövőre akár négy-öt település is kérheti, hogy az Országos Tisztiorvosi Hivatal (OTH) minősítse gyógyhellyé.

Offenzívában a német nyelvterületen  

A Magyar Turizmus Zrt. (MT) fokozta téli Budapest kampányát a szomszédos Ausztriában. Jó sajtót kapott Németországban a Budapesti Tavaszi Fesztivál.  

Mi lesz az európai gyógyhelyekkel, spakkal és egészségturisztikai szolgáltatókkal? 

Az Európai Gyógyfürdőszövetség által szervezett európai konferencián - a rendezvény házigazdája a Mecklenburg-Előpomerániai Fürdőszövetség - a közel 100 résztvevő arra keresett válaszokat és megoldásokat, hogy milyen fejlődési, fejlesztési és kitörési lehetőségei vannak a hagyományos fürdővárosoknak, gyógyhelyeknek és szolgáltatóknak.

Tavasszal hozzánk jönnek legszívesebben a csehek 

Budapest, valamint a magyarországi gyógy- és élményfürdők a csehek legkedveltebb tavaszi turisztikai célpontjai közé számítanak - derült ki a cseh idegenforgalmi irodák szövetségének (ACCKA) elemzéséből, amelyet hétfőn hoztak nyilvánosságra Prágában.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!