Partnereivel ünnepelt a HTZ Magyarországi Képviselete

Partnereivel ünnepelt a HTZ Magyarországi Képviselete 

A Horvát Idegenforgalmi Közösség (HTZ) Magyarországi Képviselete fennállásának 25. évfordulója alkalmából a Kvarneri Idegenforgalmi Közösséggel együtt ünnepi rendezvényre hívta partnereit november 22-én este, a Duna pesti oldalán álló ötcsillagos hotel dísztermébe. A magyarországi képviselet fennállásának 25. évfordulója alkalmából rendezett ünnepségen több mint 150 meghívott volt jelen.
Horvát szakmai workshop hazai utazásszervezőknek

Horvát szakmai workshop hazai utazásszervezőknek 

A Horvát Idegenforgalmi Közösség magyarországi képviselete 2022. november 22-én workshopot rendez, amelyre ezúton hívja meg az érdeklődő magyar utazásszervezőket és utazási irodákat.
Csaknem annyi magyar nyaralt Horvátországban, mint 2019-ben

Csaknem annyi magyar nyaralt Horvátországban, mint 2019-ben 

A nyári hónapok mellett a szeptember is kiugró adatokat hoz a magyar küldőpiacon, ezek alapján honfitársaink horvátországi vendégéjszakáinak száma idén meghaladja majd a 3 milliót.
Először nagydíjas Horvátországot népszerűsítő magyar újságíró

Először nagydíjas Horvátországot népszerűsítő magyar újságíró 

A spliti Meštrović Galéria gyönyörű környezetében a Horvát Idegenforgalmi Közösség múlt pénteken 18. alkalommal adta át a rangos „Aranytoll”-díjakat újságíróknak, bloggereknek és influencereknek a Horvátországot, mint turisztikai célpontot méltató legjobb megjelent sajtóanyagokért. A díjátadón 14 ország 17 külföldi újságírója vett részt - tájékoztatta lapunkat a Horvát Idegenforgalmi Közösség.
Marin Skenderović el, Ivana Herceg belép

Marin Skenderović el, Ivana Herceg belép 

A Horvát Idegenforgalmi Közösség budapesti képviselete november 26-án, az Akadémia Klubban tartott fogadásán elbúcsúztatta Marin Skenderovićot, a képviselet eddigi vezetőjét, aki 23 évig képviselte Magyarországon a Horvát Idegenforgalmi Közösséget. Budapesti képviselet-vezetői munkája alatt jelentősen megerősítette Horvátország jó hírnevét, népszerűsítette a horvát kultúrát és szokásokat a magyarországi utaztatók és utazók körében.

A horvátokat érdekli a magyar gyógyturizmus 

Mintegy 60 horvát turisztikai szakember; megyei idegenforgalmi közösségi igazgató, a turisztikai szakma más jeles képviselője, illetve néhány ismert horvát újságíró látogatott Magyarországra ezekben a napokban. A túra célja, melynek során a szakemberek Hévízre, Sárvárra és Budapestre látogattak el, a magyar gyógy- és egészségturizmus (spa; wellness, fürdőkultúra) lehetőségeinek és eredményeinek feltérképezése.

Minden korábbi rekordot felülmúltak a magyar turisták Horvátországban 

Minden korábbi rekordot megdöntve 513 ezer magyar turista járt tavaly Horvátországban, ahol 2,753 millió vendégéjszakát töltöttek - közölte a Horvát Idegenforgalmi Közösség magyarországi képviseletvezetője szerdán.
Rekordokat döntöget Horvátország turizmusa

Rekordokat döntöget Horvátország turizmusa 

Rendkívül sikeres volt a tavaszi és nyári időszak Horvátország turizmusát tekintve, a statisztikai adatok szerint mind a látogatószám, mind a vendégéjszakák száma rekordértéket ért el az idei főszezonban, így a szakemberek azzal számolnak, hogy az egész éves eredmény is minden eddiginél jobb lesz.

Megújul és kibővül Zágráb szállodai kínálata 

Zágrábban egymást érik a szállodai beruházások: a felújítások mellett több új hotel építése is elkezdődött. 
Advent Zágrábban? Miért ne?

Advent Zágrábban? Miért ne? 

Az őszi horvát idegenforgalmi workshopon 26 horvát szálloda és utazási iroda várta a szakmai érdeklődőket. A meglévő kapcsolatok erősítése és az új partnerek felkutatása érdekében 50 magyar utazásszervező és utazási iroda jelent meg az eseményen.

Meghívó horvát idegenforgalmi workshopra 

A Horvát Idegenforgalmi Közösség Magyarországi Képviselete 2015. október 5-én (hétfő), 14-18 óráig workshopot rendez, melyre szeretettel várja az érdeklődő magyar utazásszervezőket és utazási irodákat. 

Ismét rekordot dönthetnek a magyarok Horvátországban 

Horvátországban csaknem ötödével nőtt a magyar turisták és az ott töltött vendégéjszakák száma az idén júliusban az egy évvel korábbihoz képest, ez a legnagyobb arányú növekedés a legjelentősebb tíz küldő államot tekintve - tájékoztatta a Horvát Idegenforgalmi Közösség csütörtökön az MTI-t.

Özönlenek a magyarok Horvátországba 

Mintegy 400 ezer magyar vendég több mint 2,1 millió vendégéjszakát töltött 2014-ben Horvátországban, ahol nyolc év óta nem regisztráltak ilyen kimagasló magyar adatokat - tájékoztatta a Horvát Idegenforgalmi Közösség budapesti képviseletvezetője pénteken az MTI-t.

Távozik a Horvát Idegenforgalmi Közösség egyik munkatársa 

Karagics Mirjana 10 év után búcsúzik.  

Tuti tippek horvátországi nyaraláshoz 

A Horvát Idegenforgalmi Közösség legújabb akciójának keretében mindenki megoszthatja horvátországi kalandjait. 

Hamisítatlan horvát hangulat a Business Clubban 

Horvát népzene, burek és Karlovacko sör társaságában ismerhették meg a horvát turisztikai statisztikákat a meghívottak a legutóbbi Vendég & Hotel Business Klubban. 

Így változik az EU-tagsággal a horvát beutazás 

A Horvát Idegenforgalmi Közösség magyarországi képviselete a Croatica Kulturális, Információs és Kiadói Kht. Nagymező utcai rendezvénytermében tartott fogadásán adott tájékoztatást arról, milyen változásra számíthatnak az utasok és az utazásszervezők Horvátország Európai Unióba lépésével. 

Kevesebb magyar nyaralt Horvátországban 

A tavalyi hasonló időszakhoz képest szeptemberben 4 százalékkal kevesebb magyar turista járt Horvátországban, de csupán egy százalékkal mérséklődött az általuk eltöltött vendégéjszakák száma - közölte a Horvát Idegenforgalmi Közösség budapesti képviseletének vezetője kedden az MTI-vel.

Golfpálya, aquapark, kisrepülőtér 

Horvátországban, Medulinban nemrégiben ismertették a Campanož terület rendezési tervét, mely szerint a 70 hektárnyi övezetben egy szórakoztató-központot és egy kis-repülőteret alakítanak ki, tájékoztat a Horvát Idegenforgalmi Közösség.

Harmadával bővül a turisztikai befektetések értéke 

A horvát Turisztikai Minisztérium felmérése szerint az idegenforgalmi befektetések értéke Horvátországban az idén mintegy 1,5 milliárd kunára tehető (1 kuna 39 forint), ami 37 százalékkal haladja meg a tavalyit - közölte a Horvát Idegenforgalmi Közösség szerdán az MTI-vel.

Tavaly nőtt az utazási szakma reklámköltése 

Jelentősen nőtt tavaly a turisztikai cégek listaáras reklámköltése Magyarországon, volt olyan hirdető, amely három-négyszer többet fordított erre a célra, mint egy évvel korábban.

Horvát turisztikai napok a Vásárcsarnokban 

A horvát főváros, Zágráb állt a Horvát Idegenforgalmi Közösség idei első bemutatkozásnak középpontjában. Munkatársunktól
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!