Google-elemzés a beutazó turizmusról 

A Google Magyarország egyik vezetője öt országra kiterjedő, másutt eddig nem publikált turisztikai kutatásukról számolt be vendégeinknek a Sofitel-brandhez nemrégiben kapcsolódott elegáns pesti házban, a Hotel Nemzeti Budapest Mgalleryben. Ahol úgy történt az átpozicionálás, hogy közben a szálloda egy percre sem zárt be, mondta el Balzer Timea igazgatónő, aki vendéglátóként köszöntötte találkozónk résztvevőit.
Kétéves Magyarország első MGallery szállodája

Kétéves Magyarország első MGallery szállodája  

Két éve működik sikeresen a Hotel Nemzeti Budapest, Magyarország első MGallery szállodája a Blaha Lujza téren. „Szállodánk számos díjban és elismerésben részesült az elmúlt két évben mind a szakma, mind a vendégek értékelései alapján, mindez pedig megerősít minket abban, hogy valóban érdemes minőségi szolgáltatást nyújtani” – mondta el Vaszily Edit, a szálloda igazgatója. A vendégeknek a magas szintű, egyedi szolgáltatás mellett művészeti és kulturális élményt is nyújt a szálloda. Az elmúlt 2 évben 5 kortárs kiállításnak adott helyet, illetve aktívan támogatja a kortárs művészeti kezdeményezéseket és otthont ad a Nemzeti Művész Klubnak is.
117 éves falak közt egyéves Hotel Nemzeti Budapest

117 éves falak közt egyéves Hotel Nemzeti Budapest 

Egy éve nyitotta meg kapuit a Hotel Nemzeti Budapest, Magyarország első MGallery szállodája, amely egyben őrzi a 117 éves múlttal rendelkező történelmi falak kulturális gyökereit, emellett viszont finoman elegyíti azt a modernitással. Az újra megnyílt hotel elmúlt egy éves működése során elnyerte a Best of Budapest&Hungary díjat, valamint a Business Excellence „új turisztikai szereplő” díját is, három nagyszerű kortárs kiállításnak adott már otthont és több kulturális kezdeményezésben is részt vett.
Az idő ölelésében

Az idő ölelésében 

November 19-én nyílt Rozsda Endre műveiből retrospektív kiállítás a Nemzeti Galériában a Hotel Nemzeti támogatásával. 
Arannyal és feketével nyitott az első MGallery

Arannyal és feketével nyitott az első MGallery 

Exkluzív divatbemutatóval, jazzkoncerttel, különleges állófogadással egybekötött szállodanyitót tartott június 6-án este az Accor-csoport, hiszen ekkor nyílt meg hivatalosan Magyarországon első, a világon 60. MGallery hoteljük, amely a lánc luxus és felsőkategóriás házainak körét bővíti mostantól.

Rigójancsizás a Hotel Nemzetiben 

Május 16-án este 7 órakor Rigó Jancsi vakteszt lesz a Hotel Nemzetiben, hiszen ebből a szállodából indult hódító útjára ez a csokis desszert.
Régi-új épület, vadonatúj programok

Régi-új épület, vadonatúj programok 

Ahol még Rigó Jancsi játszott, az egykori Nemzeti Színházzal szemben újraéled a művészet iránt érdeklődők kulturális központja. Az első budapesti MGallery szálloda az Artistic Spirit of Budapest megteremtése jegyében különleges programokkal készül: a kicsiket Etikettországba, a nagyokat Vasárnapi Asztalhoz invitálja.
Nyugat itthon – utazás irodalommal

Nyugat itthon – utazás irodalommal 

A kortárs költők és írók szemével mutatja be Magyarország turisztikai régióit a Magyar Turizmus Zrt. és az Újnyugat Irodalmi Kör. A „Nyugat Itthon” rendezvénysorozat második estjén a dél-alföldi tájra kalauzolták el az irodalomkedvelőket az előadók és a régió képviselői csütörtökön. Az újra megnyitott Hotel Nemzetiben Vaszily Edit köszöntötte a megjelenteket, majd a szálloda történetét elevenítette fel.
M = művészet pártolása

M = művészet pártolása 

Az Accor csoport decemberben megnyílt MGallery kollekciójának első magyarországi tagszállodája, a Hotel Nemzeti Budapest idősebb, fiatalabb művészekkel népesült be február 19-én délelőtt, amikor új tagok felvételével hivatalosan is elkezdte működését az általuk alapított Nemzeti Művész Klub.
Megszépülve nyitott újra a Hotel Nemzeti

Megszépülve nyitott újra a Hotel Nemzeti 

Az Accor felső kategóriás MGallery márkájaként nyitott meg Budapesten a 200. óta zárva tartó Hotel Nemzeti.

Bemutatjuk a Hotel Nemzeti igazgatóját 

Több éves angliai munkavégzés után kapott kinevezést a most újra megnyitott Hotel Nemzeti élére Vaszily Edit. 
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!