Szereti a szervezett programokat és e-mailben kér árajánlatot a magyar turista 

Szeretjük, ha az utazásunk idejére szerveznek nekünk programot, ha pedig Japánról van szó, Tokió a legkedveltebb úti célunk, a cseresznyevirágzás érdekel minket leginkább, és többnyire szeptemberben gondolunk a következő nyaralásra – ilyenek vagyunk mi, magyar utazók a Japánspecialista utazási iroda felmérése szerint.

Ismerd meg a világ legmenőbb anime helyeit! 

Te is rajongsz az animékért? Nem csoda, hiszen napjainkban egyre nagyobb teret hódít az animeőrület, világszerte mind többen szeretnék közelről is megcsodálni a japán rajzfilmek elképesztő világát. Azoknak, akik erre adnák a fejüket, megmutatjuk, melyik anime zarándokhelyeket érdemes mindenképpen felkeresni.
A japánok tavasszal nyaralnak

A japánok tavasszal nyaralnak 

Április 29-én kezdődik a japánok leghosszabb nemzeti ünnepe, az Aranyhét. Magyarországtól eltérően azonban ilyenkor nem az ünneplős ruha kerül elő, sokkal inkább a játszós; a japánok számára ez az időszak a pihenésé, a „nyaralásé” és a családé. Az Aranyhéten 2015-ben is utazási csúcsokat várnak a szakértők.
Sushi és cseresznyevirág - bemutatkozott a JTB

Sushi és cseresznyevirág - bemutatkozott a JTB 

Sajtótájékoztatót tartott a JTB Hungary a hazai turisztikai médiumok képviselői számára. Az esemény célja az utazási iroda személyes bemutatkozásán túl Japán és a távol-keleti kultúra egy szegletének megismertetése volt.
Ismét tízezrek meztelenkednek a japán fesztiválon

Ismét tízezrek meztelenkednek a japán fesztiválon 

Közeleg a japánok egyik híres ünnepe, a Hadaka Matsuri, azaz a Meztelen Fesztivál. Az ünnepet idén február 21-én immár 506. alkalommal rendezik meg Japánban, ahol évente közel tízezer férfi vetkőzik ágyékkötőre a szerencsés esztendő reményében.

Cseresznyevirágzás és más japán csemegék 

A 26 ezer alkalmazottal, 370 értékesítési irodával és 1000 viszonteladóval dolgozó Japan Travel Bureau (JTB) éppen tíz esztendeje, 2004-ben indította el kiutaztatási üzletágát Magyarországon. Az iroda ma már 13 főt foglalkoztat.

Japán luxusvonat a Ferrari díjnyertes tervezőjétől 

Készül Japánban a legkülönlegesebb luxusvonat, mely szerelvényeinek kialakítása egy ötcsillagos hotel enteriőrjével vetekszik. A vonat megépítése nem kevesebb, mint 5 milliárd yenbe kerül, ami átszámolva több mint 11 milliárd forint. A Kelet-Japán Vasúti Társaság (JR East) szerint a vonat 2017 tavaszán indulhat útjára.
Kiotó lett a világ legjobb városa

Kiotó lett a világ legjobb városa 

Az egyik legnépszerűbb utazási magazin, az amerikai Travel and Leisure olvasói szerint Kiotó a világ legjobb városa, amely a rangsorban olyan kedvelt úti célokat utasított maga mögé, mint Bangkok, Isztambul, Barcelona vagy Róma.
Izzó juharfák és homokos ázsiai tengerpartok

Izzó juharfák és homokos ázsiai tengerpartok 

A 2013/14-es téli időszak terveit, programjait mutatta be a JTB Hungary Ázsiaspecialista utazási iroda Budapesten.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!