Kerekasztal beszélgetés cikkek
![Mesterséges intelligencia a vendéglátásban és az élelmiszeriparban](https://turizmusonline.hu/i/6/7/d/0/a/d/9/7/6/2/f/4/a/b/2/2/9/4/1/0/nincs-cim_md.png)
Mesterséges intelligencia a vendéglátásban és az élelmiszeriparban
A közelgő SIRHA Budapest kiállításon kerekasztal beszélgetést rendeznek a mesterséges intelligenciában (AI) rejlő lehetőségekről, iparági tapasztalatokról.
![Árképzés, energiaköltségek, mit hoz a jövő?](https://turizmusonline.hu/i/c/4/3/2/a/d/5/0/7/e/b/0/1/5/3/c/2/3/c/d/arkepzes-energiakoltsegek-mit-hoz-a-jovo_md.jpg)
Árképzés, energiaköltségek, mit hoz a jövő?
Vajon a belföldi vendégek „kiárazódtak” a hazai szálláshelyekről? Mi volt az elmúlt időszak tapasztalata átlagár esetén? Mit hozott a konyhára és mit vett el a bevételekből az energiára fordított költség, és mit a munkaerőhelyzet? Mi a helyzet a foodcost-tal? Miképp lehet a tulajdonosi kör elvárásait menedzselni? És mi várható a következő esztendőtől?
![A készpénzes fizetés végnapjai a vendéglátós szektorban](https://turizmusonline.hu/i/9/4/7/7/f/0/4/6/4/5/3/d/d/2/9/7/c/7/c/9/a-keszpenzes-fizetes-vegnapjai-a-vendeglatos-szektorban_md.jpg)
A készpénzes fizetés végnapjai a vendéglátós szektorban
Milyen irányba tart a vendéglátás, és milyen szerepe van a digitalizációnak? Erről beszélgetett Gerendai Károly (Costes), Magyar Balázs (Bizpay), Boldizsár Máté (SALT), Szász Ferenc (Mastercard®), Klekner Péter (Kifli.hu) és Szórád Gábor (Tadam), a hazai gasztro- és pénzügyi élet ismert szereplői egy szakmai kerekasztal alkalmával.