Kerekasztal beszélgetés cikkek
Matrac, zuhany, wifi – ennyi ma elég?
Hol tart ma a szállodadesign? címmel szakmai kerekasztal beszélgetést kísértünk figyelemmel, amely a River Diva rendezvényhajó avatásának keretében zajlott a Dunán.
Mesterséges intelligencia a vendéglátásban és az élelmiszeriparban
A közelgő SIRHA Budapest kiállításon kerekasztal beszélgetést rendeznek a mesterséges intelligenciában (AI) rejlő lehetőségekről, iparági tapasztalatokról.
Árképzés, energiaköltségek, mit hoz a jövő?
Vajon a belföldi vendégek „kiárazódtak” a hazai szálláshelyekről? Mi volt az elmúlt időszak tapasztalata átlagár esetén? Mit hozott a konyhára és mit vett el a bevételekből az energiára fordított költség, és mit a munkaerőhelyzet? Mi a helyzet a foodcost-tal? Miképp lehet a tulajdonosi kör elvárásait menedzselni? És mi várható a következő esztendőtől?
A készpénzes fizetés végnapjai a vendéglátós szektorban
Milyen irányba tart a vendéglátás, és milyen szerepe van a digitalizációnak? Erről beszélgetett Gerendai Károly (Costes), Magyar Balázs (Bizpay), Boldizsár Máté (SALT), Szász Ferenc (Mastercard®), Klekner Péter (Kifli.hu) és Szórád Gábor (Tadam), a hazai gasztro- és pénzügyi élet ismert szereplői egy szakmai kerekasztal alkalmával.