Mesterséges intelligencia a vendéglátásban és az élelmiszeriparban

A vendéglátás és az élelmiszeripar közép-európai vezető szakmai kiállításán, a SIRHA Budapesten a Landra Kiadó kerekasztal beszélgetést szervez a mesterséges intelligenciában (AI)  rejlő lehetőségekről, iparági tapasztalatokról.

Az élelmiszeripart a Nestlé, a vendéglátást a Foodora, a robotikát az Enjoyrobotics képviseli. Az adatvezérelt működésre való átállásról egy független digitális transzformáció szakértő fosztja meg tapasztalatait. 

Mint a szervezők ezzel kapcsolatos közleményükben írják, az AI az elmúlt egy évben robbant be igazán a köztudatba, de valójában már eddig is számtalan helyen segítette a mindennapi életben az embereket.

A vállalkozók, cégvezetők többsége tudja, hogy a következő időszak legnagyobb kihívása az lesz, hogy

mennyire tudjuk a legújabb, mesterséges intelligencia alapú megoldásokat beépíteni az üzleti folyamatainkba.

Nyilvánvaló, hogy a technológiában rejlő lehetőségek hatalmas versenyelőnyt kínálnak azoknak, akik gyorsan tudnak alkalmazkodni.

Az AI kerekasztal jó alkalom az élelmiszer és HORECA szektorok képviselői számára, hogy iparágspecifikus megoldásokat ismerjenek meg, tapasztalt szakemberektől kérdezzenek. 

LinkedIn esemény: https://lnkd.in/d3MGeKjk

 


Kortárs magyar írók kedvencei a VakVarjú egységeiben

Kortárs magyar írók kedvencei a VakVarjú egységeiben 

Június 5-től ismét étlapra kerülnek népszerű hazai íróink a VakVarjúkban.
Kovász, kreativitás, kézművesség – melyik kenyér lesz a nyertes?

Kovász, kreativitás, kézművesség – melyik kenyér lesz a nyertes? 

2025. június 4-én lezárul a Szent István napi kenyérverseny.
Két szakácssapka a kassai Márai Bistro-nak

Két szakácssapka a kassai Márai Bistro-nak 

A Hotel & More Group által üzemeltetett kassai Márai Bistro újabb mérföldkőhöz érkezett.
Hétvégén Gyulai Pálinkafesztivál

Hétvégén Gyulai Pálinkafesztivál 

Péntektől vasárnapig rendezik meg a 25. Gyulai Pálinkafesztivált a vár előtti téren.
Újra megrendezésre kerül az Avasi Kvaterka

Újra megrendezésre kerül az Avasi Kvaterka  

A Kvaterka idén lett hétéves, ezért úgy gondolták a szervezők, ideje felfrissülni.
 lsmét szent a béke az Aldi-testérek között?

lsmét szent a béke az Aldi-testérek között? 

Több mint hatvan év után egyesülhet az Aldi Nord és az Aldi Süd.
Új piacra törnek be a hazai food truck-osok

Új piacra törnek be a hazai food truck-osok 

Szlovákia felé indulnak a hazai food truck-ok.
Jön a nyárindító bor és pezsgő ünnep

Jön a nyárindító bor és pezsgő ünnep  

A rendezvény 2025. június 4-9. között várja a látogatókat.
Pannonhalmára költözik a Costes Downtown

Pannonhalmára költözik a Costes Downtown 

Június közepén egy szokatlan helyszínen tűnik fel a Michelin-ajánlott Costes Downtown: a Pannonhalmi Főapátság tövében.
Új világnap született: a magyar pezsgő ünnepe

Új világnap született: a magyar pezsgő ünnepe 

Június 1-jét a magyar pezsgő világnapjának választották.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.