Új ügyvezető igazgató a Kupon Világnál 

Új ügyvezető igazgatóval, Kalovits Gáborral folytatja a terjeszkedést az online piacon a Kupon Világ. 

Megállapodott a Kupon Világ és a Libri 

A Kupon Világ stratégiai együttműködési megállapodást kötött a Librivel. A kuponokat ezentúl a könyváruházakban is meg lehet vásárolni.

Különleges megállapodás a Libri és a Kupon Világ között 

A Kupon Világ stratégiai megállapodást kötött a Librivel. 
6,5 milliárdos forgalom tavaly a kuponos oldalakon

6,5 milliárdos forgalom tavaly a kuponos oldalakon 

Jelentősen, közel 45 százalékkal bővült tavaly az online kuponos piac: a 2011-es 4,5 milliárd forintos forgalom után tavaly 6,5 milliárd forintos forgalmat bonyolított le Magyarországon az online bónuszos vagy kuponos piac - derül ki az eNET Internetkutató és Tanácsadó Kft. adataiból, amelyeket csütörtökön juttatott el az MTI-nek.

1,4 milliárd forint felett volt tavaly a Kupon Világ forgalma 

Magyarországon több mint 1,4 milliárd forint volt a Kupon Világ összforgalma 2012-ben, ami 57 százalékos növekedés az előző évhez képest - közölte a cég kedden.

Az online vásárlók egyharmada „mindenvevő” 

A magyarországi Dotcommerce Day alkalmából közvélemény-kutatást végzett vásárlói közösségének körében a Kupon Világ azok internetes vásárlási tapasztalatairól.

60 ország utazási ajánlatai a Kupon Világnál 

A Kupon Világ és a Kolektiva, Közép- és Kelet-Európa vezető kuponos oldal csoportja felvásárolta a legnagyobb, ajánlatokkal foglalkozó nemzetközi B2B piacteret, a Dealgeccót, közölte a TurizmusOnline-nal a Kupon Világ.

Bloggerpályázat a Kupon Világtól 

Bloggereknek hirdetett pályázatot a Kupon Világ. A portál nyereményeket és megjelenési lehetóséget kínál a nyerteseknek.

Vidéken terjeszkedne a Kupon Világ 

Megoszlanak a turisztikai szakmában a vélemények a kuponos vásárlással kapcsolatban. Az azonban biztos, hogy nő az utazási és szállásajánlatok száma a kuponos oldalakon. Ezt erősítette meg Shehryar Piracha, a Kupon Világ ügyvezetője is lapunknak adott interjújában.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!