A Quaestor-szállodák zavartalanul üzemelnek 

A QUAESTOR Csoportot érintő híradások és események kedvezőtlen hatása miatt szerkesztőségünk utánajárt, mi a helyzet a csoport két sikeresen működő szállodájával.

European Health & Spa Award elismerés a LIFESTYLE HOTEL MÁTRA****superior életmódszállodának 

2014. június 25-én, Bécsben került megrendezésre a rangos European Health & Spa Award szakmai verseny díjátadó gálája. A nemzetközi zsűri véleménye alapján idén a LIFESTYLE HOTEL MÁTRA****superior hegyvidéki életmódszálloda, azon belül is az AMETHYST SPA érdemelte ki hazánkból, a kategória legjobbjának járó „Best Signature Treatment” elismerést. A 90 pályázóból csupán 43 jutott be a jelöltek közé, kategóriájában szállodánk a nemzetközi mezőnyben a 4. helyen végzett. 
Gasztronómiában is meghatározó

Gasztronómiában is meghatározó 

Díjnyertes chef helyettes és cukrász kollégák a LIFESTYLE HOTEL MÁTRA****superior szállodában.
Rónaszéki Erika a turizmus legbefolyásosabbjai között

Rónaszéki Erika a turizmus legbefolyásosabbjai között 

Rónaszéki Erika, a QUAESTOR Csoport Idegenforgalmi és Hotel Management igazgatója bekerült a magyar turizmus legbefolyásosabb embereinek TOP 50-es rangsorába.
A Lifestyle Hotel Mátra újabb szakmai sikere

A Lifestyle Hotel Mátra újabb szakmai sikere 

A hegyvidéki életmódszálloda másodszor nyerte meg a FitBalance Award díjátadón az „Év wellness szállodája” címet.
Két év sikertörténete

Két év sikertörténete 

2 éve várja vendégeit hazánk első hegyvidéki életmódszállodája, a LIFESTYLE HOTEL MÁTRA****superior.
Vitorlázásban is az elsők között!

Vitorlázásban is az elsők között! 

A QUAESTOR Csoport Hotel Management igazgatósága nem csak Magyarország két kiemelkedő szállodájának (LIFESTYLE HOTEL MÁTRA****superior és ETO PARK HOTEL**** Business & Stadium, Győr) menedzselésében végez kiváló munkát, még vitorlázásban is bizonyítottak.

Tovább erősít a Lifestyle Hotel Mátra 

Tovább erősít a Lifestyle Hotel Mátra
Négycsillag superiorrá vált a Lifestyle Hotel Mátra

Négycsillag superiorrá vált a Lifestyle Hotel Mátra 

A 2011 év végén nyílt hegyvidéki életmód hotel szolgáltatásai körének folyamatos bővülésével kiérdemelte, hogy a Hotelstars Union minősítő testület vizsgálatán az eddigi 4 csillagos besorolás helyett, mostantól a 4 csillag superior kategóriában szerepeljen, közölte lapunkkal a szálloda. 

Henyecz Krisztina a Quaestor Csoporthoz igazolt 

A Quaestor Csoportnál folytatja Henyecz Krisztina.

Megnyílt a Lifestyle Hotel**** Mátra 

Szállodás körökben létezik egy mondás, miszerint, ha a Mátrában egy hotel bezár, az soha nem nyit meg újra. Szabályt erősítő kivételként, Mátraházán, az egykori Bérc Hotel újra megnyitotta kapuit, igaz, új néven, vadiúj köntösben, plusz egy csillaggal, és ebből fakadóan megannyi mással… A Lifestyle Hotel**** Mátra megnyitó ünnepségén jártunk.

Lifestyle Hotel Mátra: célegyenesben 

A tervek szerint zajlanak a kivitelezési munkálatok az idén ősszel nyitó Lifestyle Hotel **** Mátrában. A szálloda megkezdte az egyeztetéseket a potenciális beszállítókkal is.

Teljes a vezetői csapat a mátraházi Lifestyle Hotelben 

Már teljes létszámmal dolgozik az idén ősszel nyitó Lifestyle Hotel Mátra nyitó menedzsment csapata - tájékoztatta a Turizmus Online-t a szálloda.

Uniós támogatással épül az ország első lifestyle szállodája 

Újabb lehetőség, hogy pihenésünk alkalmával is egy teljesebb, kiegyensúlyozottabb, a környezettel harmóniában lévő, egészséges életmódot érjünk el. Ezt kívánja majd szolgáltatásaival elérni az idén ősszel Észak-Magyarországon, Mátraházán megnyíló négycsillagos wellness szálloda, mely az országban elsőként már nevében is utal arra, hogy a hotelek egy új brandjét, a lifestyle szállodákat kívánja képviselni hazánkban. A LIFESTYLE HOTEL**** MÁTRA páratlanul szép fekvésével, valamint gazdag saját és környékbeli, aktív pihenésre csábító programjaival kívánja biztosítani a feltöltődést és az aktív kikapcsolódást, a természetbarát és egészséges életmódot kedvelők számára. A részben közel 500 millió forintos EU támogatásból megvalósuló beruházás több mint 50 új munkahelyet hoz létre, számos helyi beszállítót, programgazdát is foglalkoztatva az egész régió fejlődéséhez hozzájárul, s tovább növeli elsősorban Gyöngyös-Mátraháza és a Mátra turisztikai vonzerejét.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!