Szeretne a halakkal nyaralni az óceán mélyén? Itt megteheti!

Szeretne a halakkal nyaralni az óceán mélyén? Itt megteheti! 

A kétszintes villa alsó szintje az óceán szintje alatt helyezkedik el, így egy óriási akváriumban időzhet, aki ezt bérli ki.
Két új úti cél a Wizz Air Abu Dhabi kínálatában

Két új úti cél a Wizz Air Abu Dhabi kínálatában 

Mostantól elérhető járataikkal a Maldív-szigetek idilli paradicsoma, valamint Kuvait, a légitársaság ötödik legfontosabb célállomása a Perzsa-öböl térségében.
Fél évszázada fedezték fel az utazók a Maldív-szigeteket

Fél évszázada fedezték fel az utazók a Maldív-szigeteket 

Ötven évvel ezelőtt kezdődött a kis halászfalvak sikersztorija: azóta a világ legszebb trópusi üdülőközpontjai közt tartják számon.
Súlyosan fenyegeti a Maldív-szigeteket a mikroműanyag

Súlyosan fenyegeti a Maldív-szigeteket a mikroműanyag 

A Maldív-szigetek körüli vizekben az egyik legmagasabb a mikroműanyag-szennyezettség a világon, aminek súlyos következményei lehetnek a sekélyvízi korallzátonyok élővilágára és fenyegetést jelenthet a szigetek lakóinak megélhetésére is.

A Maldív-szigetekre van jegye? 

A konzuli szolgálat a súlyosbodó belpolitikai válság miatt fokozott óvatosságra szólítja fel a Maldív-szigetekre utazó magyar állampolgárokat. A Maldív-szigetek fővárosa, Malé, a „II. Fokozott biztonsági kockázatot rejtő országok és térségek” kategóriába tartozik.
Jönnek az Instagram inasok

Jönnek az Instagram inasok 

Új szolgáltatás terjed a luxushotelekben. 

Turisták mars, itt egy szaúdi herceg pihen! 

Mintegy 7 milliárd forintnyi összeget fizetett három üdülőszigetért csaknem 1 hónapra a szaúdi trónörökös. Mindenestől kibérelte mindhármat február 19-től március 15-ig. Az útjukat erre az időpontra már jó előre lefoglaló turisták mehettek máshova - írja a Keletport.hu.

Már kétmillióan csatlakoztak Maldív bojkottjához 

A bojkottra azután szólították fel a világ internetes közösségét, miután egy többszörös nemi erőszak túlélőjét, egy 15 éves lányt házasságon kívüli nemi élet miatt 100 nyilvános botütésre ítéltek.

Sri Lankára is repül a Turkish Airlines 

Két új úti céllal bővül hamarosan a Turkish Airlines globális járathálózata. 
Fogynak a lakatlan szigetek

Fogynak a lakatlan szigetek 

A Maldív-szigeteken új szállodaépítési program kezdődik hamarosan 14, eddig lakatlan szigeten, a növekvő – jelentős részben kínai - kereslet kielégítése céljából.

Helyreáll a Maldív-szigetek turizmusa 

A Maldív-szigetek turisztikai forgalma növekedésnek indult az utóbbi időben, miután az év első felében lehangoló eredmények születtek a februári politikai zavargásokat követően.

Maldív-szigetek: önkéntes szénadó turistáknak? 

Továbbra sem adja fel a Maldív-szigetek kormánya azt a tervét, hogy 2020-ra az ország szénmentessé váljon, ehhez azonban az Indiai-óceáni turistaparadicsom látogatóinak hozzájárulására is számít.

Újranyitottak a fürdők a Maldív-szigeteken 

Január 4-án a Maldív-szigetek elnöke felszólította az üdülőparadicsom szállodáit, hogy újra nyissák meg spa-ikat a vendégek előtt.

Bezáratták a szállodai spa-kat a Maldív-szigeteken 

A Maldív-szigetek kormányzata azonnali hatállyal elrendelte az összes szállodai spa bezárását.

Új adót vezet be Male reptere 

A maléi nemzetközi repülőtér tulajdonosa, a GMR társaság 25 dolláros fejenkénti érkezési adót vezet be 2012 január elsejétől, tájékoztatta lapunkat az mnstravelsolutions.com.

Szőke nők szállodája 

Egy litvániai befektető cég olyan szálloda építését tervezi a Maldív-szigeteken, ahol csak és kizárólag szőke, női alkalmazottak dolgoznak majd. Az ötlet heves ellenállásba ütközött és a helyi törvények alapján is nehéz dolga lesz a beruházónak - adta hírül a BBC nyomán az Origo.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!