Utaspanaszok miatt átvilágította földi kiszolgálóját a Wizz Air  

A Wizz Air az utóbbi időkben a földi kiszolgáló partnerével kapcsolatban megjelent hírekkel kapcsolatban az alábbi közleményt teszi:

Fogyasztóvédelmi eljárás az utasfelvételi gyakorlat miatt 

Fogyasztóvédelem hatósági eljárást rendelt el az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) infokommunikációért és fogyasztóvédelemért felelős államtitkára a Malév Ground Handling utasfelvételi gyakorlata miatt - közölte a szaktárca kedden az MTI-vel.

Sztrájkolhatnak Ferihegyen 

Sztrájkra készül a földi kiszolgálókat képviselő Légiközlekedési Egyesült Szakszervezet, miután több hétig tartó tárgyalás után sem sikerült megegyezni a Malév Ground Handling vezetésével.

Felszámolást kezdeményezett versenytársa a Malév GH ellen 

A repülőgépek földi kiszolgálását végző, állami Malév Ground Handling Zrt. ellen felszámolást kezdeményezett versenytársa, a BudPort Kft. 
„Ez egy igazán egyedi lounge!”

„Ez egy igazán egyedi lounge!” 

- állapította meg Jost Lammers, a Budapest Airport vezérigazgatója szerdán, az új Celebi Platinum lounge megnyitó ünnepségén, a Ferihegy 2B terminálján.
Állami cégek szolgálják ki az Emirates budapesti járatait

Állami cégek szolgálják ki az Emirates budapesti járatait 

Éles versenyben a Malév Ground Handling (MGH), illetve az ACE (Aeroplex Central Europe) Kft. nyerte el az október 26-től Budapestre közlekedő Emirates-járat földi, illetve műszaki kiszolgálását - írta pénteken az Airportal.hu szaklap.

Visszahívták Limburger Lórántot 

 Magyar Nemzeti  Vagyonkezelő (MNV) Zrt. szerdától visszahívta Limburger Lórántot a Malév Ground Handling (Malév GH) Zrt. vezérigazgatói megbízatásából. Az MNV Zrt. igazgatósága az  egykori Malév földi kiszolgáló leányvállalatának vezérigazgatójává csütörtöktől Erdődi Zoltánt választotta meg - közölte a (MNV) Zrt. csütörtökön az MTI-vel.

A Malév GH fennmaradását szolgálja a Wizz Airrel kötött szerződés 

A Malév GH földi kiszolgálócég fennmaradását szolgálja a Wizz Air diszkont légitársasággal megkötött szerződés. A három évre 2 milliárd forintos bevételt jelentő üzlet a GH vezérigazgatója szerint csak a túléléshez elegendő.
Tovább működik a Malévot túlélő két leányvállalat

Tovább működik a Malévot túlélő két leányvállalat 

 A Budapest Airport ötéves bérleti szerződést kötött a Malév-ot túlélő két leányvállalattal, amelyek tovább üzemelnek a budapesti repülőtéren. A Malév Ground Handling Zrt. és az Aeroplex of Central Europe Zrt. irodákat, hangárokat és egyéb létesítményeket bérel a Budapest Airporttól. közölte lapunkkal a repülőtér.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!