Marin Skenderović el, Ivana Herceg belép

Marin Skenderović el, Ivana Herceg belép 

A Horvát Idegenforgalmi Közösség budapesti képviselete november 26-án, az Akadémia Klubban tartott fogadásán elbúcsúztatta Marin Skenderovićot, a képviselet eddigi vezetőjét, aki 23 évig képviselte Magyarországon a Horvát Idegenforgalmi Közösséget. Budapesti képviselet-vezetői munkája alatt jelentősen megerősítette Horvátország jó hírnevét, népszerűsítette a horvát kultúrát és szokásokat a magyarországi utaztatók és utazók körében.
Még csak indul a nyár, de már temérdek a magyar a horvátoknál

Még csak indul a nyár, de már temérdek a magyar a horvátoknál 

A napi átlagos költést tekintve jó vendégnek számítanak a magyarok Horvátországban, ahol az idei első öt hónapban harmadával több magyar fordult meg, mint tavaly - tájékoztatta a Horvát Idegenforgalmi Közösség budapesti képviseletvezetője szerdán az MTI-t.
A tavalyinál is több magyar megy idén Horvátországba?

A tavalyinál is több magyar megy idén Horvátországba? 

Az év első három hónapjában jelentősen nőtt Horvátországban a magyar turisták száma, a bővülés közel 50 százalékos - tájékoztatott a Horvát Idegenforgalmi Közösség budapesti képviseletvezetője kedden.

A horvátokat érdekli a magyar gyógyturizmus 

Mintegy 60 horvát turisztikai szakember; megyei idegenforgalmi közösségi igazgató, a turisztikai szakma más jeles képviselője, illetve néhány ismert horvát újságíró látogatott Magyarországra ezekben a napokban. A túra célja, melynek során a szakemberek Hévízre, Sárvárra és Budapestre látogattak el, a magyar gyógy- és egészségturizmus (spa; wellness, fürdőkultúra) lehetőségeinek és eredményeinek feltérképezése.

Dübörög a szezon Horvátországban 

Növekszik a horvát turisztikai lehetőségek iránti érdeklődés minden küldőországból, júniusban 5-6 százalékos növekedés mértek - mondta Marin Skenderovic, a Horvát Idegenforgalmi Közösség Magyarországi Képviseletének vezetője kedden az M1 aktuális csatornán.

Idén újra rekordot dönthetnek a magyarok Horvátországban 

Az év első négy hónapjában, a tavalyi 20 éves rekord után tovább nőtt a magyar turisták száma és ott tartózkodásuk ideje Horvátországban - tájékoztatta a Horvát Idegenforgalmi Közösség magyarországi képviseletvezetője csütörtökön az MTI-t.

Ismét rekordot dönthetnek a magyarok Horvátországban 

Horvátországban csaknem ötödével nőtt a magyar turisták és az ott töltött vendégéjszakák száma az idén júliusban az egy évvel korábbihoz képest, ez a legnagyobb arányú növekedés a legjelentősebb tíz küldő államot tekintve - tájékoztatta a Horvát Idegenforgalmi Közösség csütörtökön az MTI-t.

Az első félévben több magyar utazott Horvátországba 

Kétszámjegyű növekedést mutat az idei első félévben a magyar turistaforgalom Horvátországban. Hazánk a 11. legfontosabb küldőország déli szomszédunknál. 
Horvátország téli hidegben? A magyarok így is szeretik

Horvátország téli hidegben? A magyarok így is szeretik 

Horvátországban az idei első negyedévben a magyar turisták 31 százalékkal több vendégéjszakát töltöttek el, mint a tavalyi hasonló időszakban, és már a nyári szezonra is több foglalás érkezett az utazásszervezőkhöz - mondta el a Horvát Idegenforgalmi Közösség budapesti képviseletvezetője csütörtökön az MTI-nek.

Özönlenek a magyarok Horvátországba 

Horvátországban átlépte a 2 milliót a magyar vendégéjszakák száma, a vendégforgalom pedig az idén elérheti akár a 400 ezret is, amire 2007 óta nem volt példa - tájékoztatta a Horvát Idegenforgalmi Közösség pénteken az MTI-t.

Hamisítatlan horvát hangulat a Business Clubban 

Horvát népzene, burek és Karlovacko sör társaságában ismerhették meg a horvát turisztikai statisztikákat a meghívottak a legutóbbi Vendég & Hotel Business Klubban. 

Ötéves csúcson a magyar turistaforgalom Horvátországban 

Több mint 8 százalékkal nőtt 2012-höz képest tavaly Horvátországban a magyar turisták és az ott töltött vendégéjszakák száma, az adatok részben meghaladják a 2008-as összesítéseket - közölte a Horvát Idegenforgalmi Közösség budapesti képviseletvezetője kedden az MTI-vel.

Kevesebb magyar nyaralt Horvátországban 

A tavalyi hasonló időszakhoz képest szeptemberben 4 százalékkal kevesebb magyar turista járt Horvátországban, de csupán egy százalékkal mérséklődött az általuk eltöltött vendégéjszakák száma - közölte a Horvát Idegenforgalmi Közösség budapesti képviseletének vezetője kedden az MTI-vel.

A horvát autópályadíjak emelése nincs hatással a forgalomra 

Személyenként alig néhány száz forint többletköltséggel jár a magyar turistáknak, hogy Horvátországban júniustól emelkednek az autópályadíjak, az előzetes foglalásokat nem is vetette vissza ez a döntés - közölte a Horvát Idegenforgalmi Közösség budapesti képviseletvezetője pénteken az MTI-vel.

Nyárköszöntő ANTOR-buli 

Immár hagyományos nyárköszöntő partnerpartiját szerdán tartotta Budapesten a Magyarországon működő nemzeti idegenforgalmi képviseletek szövetsége (ANTOR).
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!