Mit ér az idegenvezető szava, ha senki sem hallja?

Mit ér az idegenvezető szava, ha senki sem hallja? 

Napjainkban a városnézések, de akár a hivatásturisztikai események is alig elképzelhetők tour guide készülékek használata nélkül. A hasznos, vezeték nélküli audiorendszerek bérbeadására szakosodott, 10 éve működő Tourguidesystem.hu ügyvezetőjével, Molnár Anitával beszélgettünk.

Új vezetői megbízást kapott Molnár Anita 

A Desztinació-fejlesztések Koordinációjáért Felelős Igazgatóság vezetőjeként folytatja munkáját a Magyar Turisztikai Ügynökségnél Molnár Anita - adta hírül a társaság.

Több szálloda nem fogad vendéget Észak-Magyarországon 

Több észak-magyarországi szálláshelyen nem tudnak vendégeket fogadni a rendkívüli időjárás miatt, az új időpontokról elkezdték az egyeztetéseket az érintettekkel - mondta Molnár Anita, a Magyar Turizmus Zrt. Észak-magyarországi Regionális Marketing Igazgatóság igazgatója az MTI érdeklődésére kedden.

Idén is dobogó a cél Észak-Magyarországon 

Ebben az évben a térségben harmincezerrel szeretnék tovább növelni a vendégéjszakák számát - tájékoztatta lapunkat Molnár Anita, a Magyar Turizmus Zrt. Észak-Magyarországi Régió Marketing Igazgatóságának vezetője. Ehhez a piaci feltételek adottak és a kínálat is erősödhet.
Új országmárka koncepciót terveznek

Új országmárka koncepciót terveznek 

A mezőkövesdi négy csillagos Hotel Balneo Zsóry Thermál és Wellnessben tartott konferencián mutatta be a következő esztendőre kidolgozott marketingtervét a Magyar Turizmus Zrt. az Észak-Magyarországi turisztikai régióban tevékenykedő önkormányzatok, TDM-ek, szállásadók, fürdők és vállalkozások képviselőinek.
Észak-Magyarország: kaland, élmény, kikapcsolódás

Észak-Magyarország: kaland, élmény, kikapcsolódás 

A budapesti Utazás kiállításon sikerrel mutatta be idei első kiadványát a Magyar Turizmus Zrt. Észak-Magyarországi Régió Marketing Igazgatósága, amely érdekes kalandozásokra invitálja az érdeklődőket a régióba. A negyven oldalas, 15 ezer példányban nyomtatott, gazdag fotóanyaggal illusztrált füzet jól szolgálja a turisták tájékozódását. Ebben az évben az angol nyelvű változatát is megismerheti a közönség.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!