Bálványos ünnepségsorozat Indiában

Bálványos ünnepségsorozat Indiában 

A korlátozások két éve után szerdától ismét korábbi fényében rendezik meg az indiai Mumbaiban a Ganés Csaturthi fesztivált Ganésa, az elefántfejű istenség földre érkezésének tiszteletére.

Tényleg jöhet végre a Budapest-Mumbai közvetlen járat 

Csütörtökön Mumbaiban járt Szijjártó Péter külügyminiszter, ahol egy Budapest és az indiai város közti követlen repülőjárat ügyében is tárgyalt. 

Mumbai-Budapest Turkish járat? 

A világ egyik legnagyobb légitársasága, a Turkish Airlines közvetlen járatot indít Budapest és az indiai gazdasági élet központja, Mumbai között - közölte Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter kedden, a Budapesten rendezett magyar-török üzleti fórum szünetében újságírók előtt.

Tovább erősít Afrikában a Brussels Airlines 

Növeli a járatsűrűséget Szenegálba és Gambiába a belga Brussels Airlines a téli menetrendtől, India azonban nem hozta az elvártat - tudtuk meg kedden a légitársaságtól.
Beveszi Indiát a Brussels Airlines

Beveszi Indiát a Brussels Airlines 

A belga légitársaságnak eddig nem volt járata Indiába, március végétől azonban Mumbaiba fog repülni.

Mumbaiba repül a Brussels Airlines 

Csak jövő márciustól, de a foglalás már működik.

Cukor helyett cirokkal kell majd beérnünk? 

A világ második legnagyobb cukornádtermesztő országában a tavalyi monszun csapadékmennyisége alaposan elmaradt az átlagtól.
Nyolc napot várhatnak a Mumbai repülőterén ragadt utasok

Nyolc napot várhatnak a Mumbai repülőterén ragadt utasok 

A British Airways 38 utasa kénytelen bizonytalan ideig Mumbai repülőterén várakozni, miután az Air India Goáról Mumbaiba tartó járata késett, ezért az utazók nem érték el a londoni csatlakozást.

Naponta kétszer Colombóba 

Novembertől napi két járatot közlekedtet Mumbai és Colombó között a Jet Airways. 
Újabb együttműködés a Jet Airways és az Etihad között

Újabb együttműködés a Jet Airways és az Etihad között 

A Jet Airways és az Etihad Airways már felvázolta a terveket, miként szeretnék megerősíteni hosszú távon az indiai gazdaság és a légiközlekedés növekedését.

Párizsból Mumbaiba az Air France és Jet Airways közös járatszáma alatt 

Kibővíti partneri megállapodását a két légitársaság.

Legyen Ön is Gettómilliomos! 

Aki látta az Oscardíj-esővel jutalmazott Slumdog Millionaire című sikerfilmet, jól ismeri az indiai Mumbai város Dharavi negyedének egyedi hangulatát. Amennyiben szívesen kipróbálná a helyi életet, most megtapasztalhatja egy leleményes utazásszervezőnek köszönhetően. 

Orbán Viktor magyar főkonzulátust avat Mumbaiban 

Hivatalos látogatást tesz Indiában Orbán Viktor miniszterelnök, aki találkozik a dél-ázsiai ország állam- és kormányfőjével is.

Indiába indíthat járatot Budapestről a Wizz Air 

Az Indiában tárgyaló Szijjártó Péter, a Miniszterelnökség külügyi és külgazdasági államtitkára bejelentette, légi járat indulhat Budapest és Mumbai között - Dubajon keresztül. 

Indiai turizmus: réspiacok és fejlődő infrastruktúra 

Tavaly 5,58 millió turista kereste fel Indiát, a magyarok száma 5929 volt, az idén további bővülés várható – hangzott el a Jetwing Travel múlt heti rendezvényén.

Újra közvetlen járat Bécsből Mumbai-ba 

Az Austrian Airlines útvonalhálózata október 31-től az indiai Mumbai-jal bővül.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!