Öt meghatározó gasztrotrend 2021-ben

Öt meghatározó gasztrotrend 2021-ben 

A Food Dive 2021 legfontosabb élelmiszer- és italgyártási trendjét válogatta össze. 

Tévhitek a növényi alapú táplálkozásról 

3+1 dolog, amit nem tudtunk a növényi étrendről.

Amerika rászokik a növényi alapú termékekre 

A különböző állati eredetű élelmiszerek másolatairól beszélünk.

Hozzánk is elért a növényi alapú Whopper 

25 ország 2500 éttermében, köztük a hazai Burger Kingekben is egyszerre kezdik el grillezni a Rebel Whoppert. Ez lesz a márka eddigi történelmének legnagyobb termékbevezetése, ezzel együtt pedig a Burger King lesz a legnagyobb európai étteremhálózat, amely növényi alapú pogácsát kínál szendvicseiben.
Az Ikeát is utolérte az elkerülhetetlen

Az Ikeát is utolérte az elkerülhetetlen 

A svéd áruházlánc vegán húsgolyók fejlesztésébe kezdett.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!