Óriási show és 1 milliós nyeremény

Óriási show és 1 milliós nyeremény 

10 nap múlva két napos rendezvénysorozattal és 1 millió forint fődíjú nyereményjátékkal nyílik meg a Westend felújított ételudvara.
Egzotikus szelfipont a budapesti villamosmegállókban

Egzotikus szelfipont a budapesti villamosmegállókban 

Monstre promóciós kampánnyal rrukkolt elő az üdítőital cég: a színes, izgalmas grafikai világú kampány fő motívuma a különdíj ihlette szigetek.
Töltse ki! Nyerje meg!

Töltse ki! Nyerje meg! 

Vegyen részt pár perces kérdőíves felmérésünkben, és nyerjen egy Saeco Lirika automata kávégépet 6 hónapos magánhasználatra!

Nyerjen egyhetes álomnyaralást Horvátországba! 

A Horvát Turisztikai Közösség facebookon osztotta meg az #EpicWeek azaz #EgyKirályHét Horvátországbanra keresztelt nyereményjátékát, amivel egyhetes nyaralást nyerhetnek a játékban résztvevők. 

A horvát vendéglátósok szerint árt a kormány médiakampánya a turizmusnak 

A horvát kormány hadat üzent az adócsalóknak, hogy visszaszorítsa a szürkegazdaságot. Az Adrián a napokban ötszáz adóellenőr és vámos lépett akcióba - közölte a Globus horvát hetilap a legújabb számában.
Szállásfoglalásért egy BMW-t nyert

Szállásfoglalásért egy BMW-t nyert 

Habár szívesen játszanak, nagyon bizalmatlanok a magyarok, ha a nyereményjáték tisztaságáról van szó. A Szallas.hu ezért döntött úgy, hogy történetének eddigi legnagyobb értékű sorsolását a Ustreamen élőben közvetíti. A közel 80 ezer magyart megmozgató játékban egy új BMW 218i Active Tourer talált gazdára.
Sokat találkozhat Békés megyét hirdető plakátokkal

Sokat találkozhat Békés megyét hirdető plakátokkal 

Ne feledje el lefotózni!

Íme a Szidónia nyereményjátékunk nyertese 

Azok között, akik helyesen válaszoltak kérdéseinkre egy kétszemélyes kényeztető, pihentető hétvégét sorsoltunk ki. A szerencsés megfejtő a röjtökmuzsaji Szidónia Kastélyszállóban töltheti el nyeremény-hétvégéjét.

Íme legutóbbi nyereményjátékaink nyertesei 

A helyes választ beküldök között a Kolping Hotelbe szóló hétvégét, illetve az ARAZ étterembe szóló vacsorát sorsoltunk ki. A szerencsések neve kattintás után olvasható. 

Kóstoljon bele az ARAZ étterem világába! 

Azok között, akik a most következő kérdésekre elküldik a helyes választ a jatek@vendeg.hu címre (határidő: április 30.), a Continental Hotel Budapest, valamint az ARAZ Étterem felajánlásaként a Magyar Ízek és Zene estre az ARAZ Étterembe kétfős meghívást sorsolunk ki.

Szerencsés négyes 

Amint azt korábban megígértük, együttműködő partnereink jóvoltából négy ajándékutalványt sorsoltunk ki azok között a látogatók között, akik felkeresték standunkat a budapesti Utazás 2014 kiállításon.

Íme a Quaestor nyereményjáték nyertesei 

A helyes válaszokat beküldők között, a QUAESTOR Csoport felajánlásaként ez évben szabadon választott időpontban 3x2 darab jegyet sorsoltunk ki a győri stadionban tartott futballmérkőzésre.

Üzlet, sporttal fűszerezve 

Olyan adottsággal, amilyennel a négycsillagos győri ETO PARK HOTEL Narrabo Á la Carte étterme rendelkezik, kevés hely büszkélkedhet: tökéletes panorámával egy olyan futballpályára, amelynek gyepén már igazi világnagyságok is játszottak, hiszen a Bayern München sztárjai itt mérték össze tudásukat – szerencsére barátságos mérkőzésen – a győriek kedvenceivel.

Házi kedvence segítségével válhat egy szlovén kastély urává 

A szlovén DOO Petsdialog és a Szlovén Turisztikai Hivatal hirdette meg nemzetközi nyereményjátékát "Lord of the Castle" címmel. A nyeremény 100.000 euró és egy hónapig tartó uralkodás a szlovén Bledi tónál található kastélyban. Fontos, hogy csak kutyás gazdik jelentkezését várják. 

Családi hétvégét nyerhet Disneylandbe 

Az idén 20. születésnapját ünneplő párizsi Disneyland mesés célállomás, családi kaland, varázslat kicsiknek és nagyoknak.

Magyar nyertes az easyJet nemzetközi játékán 

Magyar lány nyerte az egyik mini nyaralást az easyJet reklámfilm játékában a Facebookon. Szita Valentina a heti szavazáson 1530 vokssal győzött, így három barátjával együtt kiruccanhat a légitársaság egyik célállomására.

Nagy fürdőtúra - közel 1000 regisztrált fürdőlátogatás 

2011. szeptember 30-án véget ért a Magyar Turizmus Zrt. Észak-alföldi Regionális Marketing Igazgatóság „Észak-alföldi fürdőtúra” elnevezésű forgalomélénkítő akciója.

A japán ingyenjegyekre még várni kell 

Jelenleg kormányzati jóváhagyásra vár a program és a regisztrációs weboldal beindítása, ahol az ingyenes repülőjegyekért lehet majd pályázni.

Reklámfilm a nyaralás emlékeiből 

Minden héten mini nyaralást nyerhetnek azok, akik az easyJet Facebook oldalára feltöltik és megosztják kedvenc utazásos fényképeiket.

Nyerjen ingyenes utat Japánba! 

10 000 ingyenes repülőjegyet ajánl fel Japán azoknak a külföldi turistáknak, akik az országba látogatnának jövőre, hogy felpörgessék az ország turizmusát.

Nyereményjátékot indított a Lufthansa Csoport 

A Lufthansa Csoport (a Lufthansa a SWISS és az Austrian Airlines) az észak-amerikai célállomások népszerűségének növeléséhez online játékot indított, amelyben a szerencse és a gyorsaság egyaránt értékes nyereményekhez vezet – így akár két személyre szóló repülőjegyet is nyerhetnek a szerencsések New Yorkba, vagy Chicagoba.

10 világkörüli utat sorsol ki az Accor 

Tíz világkörüli utat és különböző szállodáiban számtalan éjszakát lehet nyerni az Accortól idén az év végéig annak apropóján, hogy a szállodavállalat különböző brandjeit magában foglaló weboldala, az Accorhotels.com idén működésének 10. évét ünnepli.

Ki lett a SPAgetti különszám nyertese? 

Megvan a Napi Turizmus novemberi SPAgetti különszámában megjelent nyereményjáték nyertese!

Lezárult a Nyerjen máltai utazást a Fradival! játék 

Véget ért a Máltai Idegenforgalmi Hivatal, az Air Malta és az FTC Labdarúgó Zrt. közös tavaszi nyeremény játéka.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!