Óriási show és 1 milliós nyeremény

10 nap múlva két napos rendezvénysorozattal és 1 millió forint fődíjú nyereményjátékkal nyílik meg a Westend felújított ételudvara.

A Westend területének 15%-át és egyben legforgalmasabb részét érintő beruházást egy alapos kutatás előzte meg a fogyasztói igényekről. Ehhez jött még a nemzetközi trendek és a saját értékrend integrációja.

Az ikonikus bevásárlóközpont történetének legnagyobb megújulása lassan a végéhez ér, a közönség tíz nap múlva birtokba veheti az új ételudvart. A végeredményről egyelőre annyit lehet tudni, hogy az új enteriőrt a természet inspirálta, ötvözi a korábbi építészeti jegyeket a legfrissebb építészeti és technológiai megoldásokkal, továbbá visszaköszönnek majd benne a Westend arculati elemei is.

A jövő hétvégén egy nagyszabású programsorozattal várnak mindenkit, akik elsőkként szeretnék megnézni, milyen lett az új food court, ami a kulturált étkezésen kívül közösségi térként is funkcionál majd. Ezt tükrözi az új márkanév is: a Food&Friends. Az, hogy egészen pontosan milyen lesz az új étkezőtér, egyelőre még meglepetés, de július 22-én, szombaton 12 órától mindenre fény derül, amikor egy káprázatos előadással mutatják meg az elkészült ételudvart és annak újdonságait a látogatóknak.

A legfontosabb elemek: a fenntarthatóság, a közösség, az innováció és a változatosság is megjelenik majd a nyitóshow közel 40 táncosának és légtornászának előadásában, amit grandiózus fényjáték kísér, továbbá fellép a Vasovski Symphonic, Radics Gigi és Király Viktor. A látványos előadás 12.00-12.20-ig tart, érdemes tehát időben érkezni! A nyitóhétvége alatt bárki próbára teheti a szerencséjét is. Az egyéb ajándékok mellett a legszerencsésebbek 10 000 vagy 100 000 forint értékű ajándékkártyákat, de akár az 1 000 000 forintos fődíjat is kipörgethetik a nyereménykeréken, amivel akár egy évig ingyen lehet étkezni a Food&Friends ételudvaron! Ehhez pusztán egy Westend applikációba történő regisztráció és egy fogyasztásról szóló blokk bemutatása szükséges.

A bevásárlóközpont azokra is gondol, akiknek nem jut megfelelő mennyiségű étel az asztalára. A nyitóesemény napjától elérhető lesz az ételudvaron a Gyermekétkeztetési Alapítvány adománygyűjtő terminálja, amelynél a látogatók jótékonykodhatnak a szervezet javára. Ezen felül minden július végéig eladott ételadag után 50 forinttal maga a Westend is segíti az alapítványt, ami az éttermek látogatottságát felmérve jelentős összeg lesz.

A nyitóeseményen lesz még FabLab x Hello Wood kézműves workshop a faanyagok szerelmeseinek, zero waste workshop azoknak, akik a hulladék mennyiségét szeretnék csökkenteni, és a selfie droidot is ki lehet majd próbálni. A jó hangulatról egész hétvégén DJ Immi V gondoskodik.

A Westend ételudvar újranyitásának programjain a részvétel ingyenes!

Forrás: West End


Jammertal: Olyan termékhez nem adjuk a nevünket, amelyet mi magunk nem vennénk meg

Jammertal: Olyan termékhez nem adjuk a nevünket, amelyet mi magunk nem vennénk meg 

A Jammertal Borbirtok nem csak magát helyezte fel az elit vörösborok világtérképére, hanem a Villányi borvidék terroirját is - erről is beszélgetünk Varjas Sarolta Judittal, a Borbirtok alapító-társtulajdonosával.
Teltház a Nivegy-völgyi Borpikniken

Teltház a Nivegy-völgyi Borpikniken 

A kétszáz főben maximalizált rendezvényre már elővételben elfogytak a belépőjegyek.
Eldőlhet a Vár-béli patinás cukrászdák sorsa

Eldőlhet a Vár-béli patinás cukrászdák sorsa 

 A Ruszwurm és a Korona Cukrászda helyzetének rendezése visszafordíthatatlan, azonban az új polgármester két lehetséges megoldást ajánlott.
Az erdő csirkéje lesz 2025-ben az év gombája

Az erdő csirkéje lesz 2025-ben az év gombája 

Az internetes szavazás eredményeként jövőre az Év Gombája a kevéssé ismert sárga gévagomba (Laetiporus sulphureus) lesz, amely sokféleképpen felhasználható.
Indul a magyar csapat a szingapúri világdöntőre

Indul a magyar csapat a szingapúri világdöntőre 

A versenyen a világ legjobb szakácsai találkoznak.
Hódít az új szupergabonából készült likőr

Hódít az új szupergabonából készült likőr 

Igazán különleges gabona a cirok, mert amellett, hogy tápláló, a termesztése rendkívül környezetbarát.
Összeállt a Gasztrohegy színes menüje

Összeállt a Gasztrohegy színes menüje 

Idén minden eddiginél több, 13 helyszín csatlakozott, így a fő helyszínek mellett még több kiegészítő helyszín és program biztosítja, hogy egy percre se unatkozzunk ezen a hétvégén.
Mikor érkezik Richard Gere a villányi Gere-birtokra?

Mikor érkezik Richard Gere a villányi Gere-birtokra? 

Richard Gere filmszínész, bár már 75 éves, de a visszavonulás nem szerepel a tervei közt, ma is aktív. A Gere-birtokot a család hetedik generációs tagjaként vezető Gere Andreával arról is beszélgetünk, hogy jó lenne egyszer meghívni hozzájuk a világsztárt.
Ezek a legnagyobb kávéfogyasztó országok az EU-ban

Ezek a legnagyobb kávéfogyasztó országok az EU-ban 

A teljes termelés meghaladta a 2 millió tonnát.
Szamár carpacciót és szarvasgerincet is kóstolhat a zarándoklaton

Szamár carpacciót és szarvasgerincet is kóstolhat a zarándoklaton 

Az év utolsó zarándoklatán az ősi erdők titkos ízei kerülnek az asztalra.

Interjú

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.
Rodrigo Tellez Acosta: Szeretem a meglepetéseket

Rodrigo Tellez Acosta: Szeretem a meglepetéseket 

Senior Interior designer a Lissoni Associati-nál. A Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének tagja.