Óriási show és 1 milliós nyeremény

10 nap múlva két napos rendezvénysorozattal és 1 millió forint fődíjú nyereményjátékkal nyílik meg a Westend felújított ételudvara.

A Westend területének 15%-át és egyben legforgalmasabb részét érintő beruházást egy alapos kutatás előzte meg a fogyasztói igényekről. Ehhez jött még a nemzetközi trendek és a saját értékrend integrációja.

Az ikonikus bevásárlóközpont történetének legnagyobb megújulása lassan a végéhez ér, a közönség tíz nap múlva birtokba veheti az új ételudvart. A végeredményről egyelőre annyit lehet tudni, hogy az új enteriőrt a természet inspirálta, ötvözi a korábbi építészeti jegyeket a legfrissebb építészeti és technológiai megoldásokkal, továbbá visszaköszönnek majd benne a Westend arculati elemei is.

A jövő hétvégén egy nagyszabású programsorozattal várnak mindenkit, akik elsőkként szeretnék megnézni, milyen lett az új food court, ami a kulturált étkezésen kívül közösségi térként is funkcionál majd. Ezt tükrözi az új márkanév is: a Food&Friends. Az, hogy egészen pontosan milyen lesz az új étkezőtér, egyelőre még meglepetés, de július 22-én, szombaton 12 órától mindenre fény derül, amikor egy káprázatos előadással mutatják meg az elkészült ételudvart és annak újdonságait a látogatóknak.

A legfontosabb elemek: a fenntarthatóság, a közösség, az innováció és a változatosság is megjelenik majd a nyitóshow közel 40 táncosának és légtornászának előadásában, amit grandiózus fényjáték kísér, továbbá fellép a Vasovski Symphonic, Radics Gigi és Király Viktor. A látványos előadás 12.00-12.20-ig tart, érdemes tehát időben érkezni! A nyitóhétvége alatt bárki próbára teheti a szerencséjét is. Az egyéb ajándékok mellett a legszerencsésebbek 10 000 vagy 100 000 forint értékű ajándékkártyákat, de akár az 1 000 000 forintos fődíjat is kipörgethetik a nyereménykeréken, amivel akár egy évig ingyen lehet étkezni a Food&Friends ételudvaron! Ehhez pusztán egy Westend applikációba történő regisztráció és egy fogyasztásról szóló blokk bemutatása szükséges.

A bevásárlóközpont azokra is gondol, akiknek nem jut megfelelő mennyiségű étel az asztalára. A nyitóesemény napjától elérhető lesz az ételudvaron a Gyermekétkeztetési Alapítvány adománygyűjtő terminálja, amelynél a látogatók jótékonykodhatnak a szervezet javára. Ezen felül minden július végéig eladott ételadag után 50 forinttal maga a Westend is segíti az alapítványt, ami az éttermek látogatottságát felmérve jelentős összeg lesz.

A nyitóeseményen lesz még FabLab x Hello Wood kézműves workshop a faanyagok szerelmeseinek, zero waste workshop azoknak, akik a hulladék mennyiségét szeretnék csökkenteni, és a selfie droidot is ki lehet majd próbálni. A jó hangulatról egész hétvégén DJ Immi V gondoskodik.

A Westend ételudvar újranyitásának programjain a részvétel ingyenes!

Forrás: West End


Újdonság: pizza és bor egy palackban

Újdonság: pizza és bor egy palackban 

Az ital az ismert amerikai pizzás gyorsétteremlánc és egy borászat együttműködésében született meg.
Autentikus magyar gasztronómia és ünnepi kreativitás

Autentikus magyar gasztronómia és ünnepi kreativitás 

A Zazie Bistro & Bar császármorzsa standdal hangolódik a karácsonyra.
Ételmentés: rendezvények maradékából segítenek a rászorulóknak

Ételmentés: rendezvények maradékából segítenek a rászorulóknak 

Az élelmiszerpazarlás napjaink egyik legnagyobb kihívása, de szerencsére vannak olyan példamutató kezdeményezések, amelyek változást hozhatnak.
Búcsúzik a szegedi ikonikus vendéglátóhely

Búcsúzik a szegedi ikonikus vendéglátóhely 

A Jazz Kocsma közösségi oldalán jelentette be, hogy három évvel ezelőtti újranyitásukat követően végleg bezárnak.
Már kapható laboratóriumban előállított libamáj

Már kapható laboratóriumban előállított libamáj 

A hízott kacsamáj laboratóriumban termesztett alternatívája ellentmondásos jövőt kínál a termesztett húsipar számára.
Itt az elviteles dobozok legújabb generációja

Itt az elviteles dobozok legújabb generációja 

Több mint 40 ezer alkalommal tették próbára idén a felhasználók a Cup Revolution innovatív, újrafelhasználható dobozrendszerét, amely a Legjobb innováció a körkörös gazdaságért kategóriában érdemelte ki a közelmúltban a CSR Hungary Magyar Üzleti Felelősség Díját.
Jelentős drágulás jöhet az alapvető italok piacán

Jelentős drágulás jöhet az alapvető italok piacán 

A drágulás fő mozgatórugói a kakaó, a kávé és a tea árainak emelkedése, valamint a gyümölcsök és zöldségek magasabb importköltségei.
Mi a kapcsolat egy olasz étterem és a német topgin között?

Mi a kapcsolat egy olasz étterem és a német topgin között? 

A gin szerelmeseinek és a különleges ízek kedvelőinek álmodták meg az ultraprémium gint.
Mit rejt száz éve egy Gerbeaud süteményes doboz?

Mit rejt száz éve egy Gerbeaud süteményes doboz? 

Nem, nem süteményt, valami egészen mást. Ráadásul épp száz éve került a doboz mélyére.
Újbor kóstoló Badacsonyban

Újbor kóstoló Badacsonyban 

Összegyűlik a badacsonyi borvidék színe-java a tradicionális Újbor kóstolóra.

Interjú

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.
Rodrigo Tellez Acosta: Szeretem a meglepetéseket

Rodrigo Tellez Acosta: Szeretem a meglepetéseket 

Senior Interior designer a Lissoni Associati-nál. A Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének tagja.