Óriási show és 1 milliós nyeremény

10 nap múlva két napos rendezvénysorozattal és 1 millió forint fődíjú nyereményjátékkal nyílik meg a Westend felújított ételudvara.

A Westend területének 15%-át és egyben legforgalmasabb részét érintő beruházást egy alapos kutatás előzte meg a fogyasztói igényekről. Ehhez jött még a nemzetközi trendek és a saját értékrend integrációja.

Az ikonikus bevásárlóközpont történetének legnagyobb megújulása lassan a végéhez ér, a közönség tíz nap múlva birtokba veheti az új ételudvart. A végeredményről egyelőre annyit lehet tudni, hogy az új enteriőrt a természet inspirálta, ötvözi a korábbi építészeti jegyeket a legfrissebb építészeti és technológiai megoldásokkal, továbbá visszaköszönnek majd benne a Westend arculati elemei is.

A jövő hétvégén egy nagyszabású programsorozattal várnak mindenkit, akik elsőkként szeretnék megnézni, milyen lett az új food court, ami a kulturált étkezésen kívül közösségi térként is funkcionál majd. Ezt tükrözi az új márkanév is: a Food&Friends. Az, hogy egészen pontosan milyen lesz az új étkezőtér, egyelőre még meglepetés, de július 22-én, szombaton 12 órától mindenre fény derül, amikor egy káprázatos előadással mutatják meg az elkészült ételudvart és annak újdonságait a látogatóknak.

A legfontosabb elemek: a fenntarthatóság, a közösség, az innováció és a változatosság is megjelenik majd a nyitóshow közel 40 táncosának és légtornászának előadásában, amit grandiózus fényjáték kísér, továbbá fellép a Vasovski Symphonic, Radics Gigi és Király Viktor. A látványos előadás 12.00-12.20-ig tart, érdemes tehát időben érkezni! A nyitóhétvége alatt bárki próbára teheti a szerencséjét is. Az egyéb ajándékok mellett a legszerencsésebbek 10 000 vagy 100 000 forint értékű ajándékkártyákat, de akár az 1 000 000 forintos fődíjat is kipörgethetik a nyereménykeréken, amivel akár egy évig ingyen lehet étkezni a Food&Friends ételudvaron! Ehhez pusztán egy Westend applikációba történő regisztráció és egy fogyasztásról szóló blokk bemutatása szükséges.

A bevásárlóközpont azokra is gondol, akiknek nem jut megfelelő mennyiségű étel az asztalára. A nyitóesemény napjától elérhető lesz az ételudvaron a Gyermekétkeztetési Alapítvány adománygyűjtő terminálja, amelynél a látogatók jótékonykodhatnak a szervezet javára. Ezen felül minden július végéig eladott ételadag után 50 forinttal maga a Westend is segíti az alapítványt, ami az éttermek látogatottságát felmérve jelentős összeg lesz.

A nyitóeseményen lesz még FabLab x Hello Wood kézműves workshop a faanyagok szerelmeseinek, zero waste workshop azoknak, akik a hulladék mennyiségét szeretnék csökkenteni, és a selfie droidot is ki lehet majd próbálni. A jó hangulatról egész hétvégén DJ Immi V gondoskodik.

A Westend ételudvar újranyitásának programjain a részvétel ingyenes!

Forrás: West End


Magyar piacon tűnt fel a 3 Michelin-csillagos spanyol sztárséf

Magyar piacon tűnt fel a 3 Michelin-csillagos spanyol sztárséf 

Vajon mit keresett ott?
Családias hangulatú étteremnyitás a Várnál

Családias hangulatú étteremnyitás a Várnál 

Megnyílt a Varjúvár étterem a Várkert Bazárban.
SVÉT eszem-iszom Szigetmonostoron

SVÉT eszem-iszom Szigetmonostoron 

A Stílusos Vidéki Éttermiség (SVÉT), a nívós vidéki gasztronómiát képviselők szövetsége a Rosinante Fogadóba készül április 5-én.
Közösségi élménytér a Hunyadi téri vásárcsarnokból

Közösségi élménytér a Hunyadi téri vásárcsarnokból 

A vásárcsarnok állapota az elmúlt évtizedek során folyamatosan romlott.
Jó hírek a magyarországi sörfogyasztásról

Jó hírek a magyarországi sörfogyasztásról 

Ezzel a bővülés dinamikája visszatért a 2021-ben és 2022-ben mért 3 százalék körüli mértékhez.
Betiltották a budapesti aluljárókban történő sütögetést

Betiltották a budapesti aluljárókban történő sütögetést 

Vége a helyben sütésnek – a Főpolgármesteri Hivatal döntése szerint.
A Coca-Cola kapcsán Önnek is a tej jut eszébe?

A Coca-Cola kapcsán Önnek is a tej jut eszébe? 

Pedig ideje lenne, mert a tej egy ideje fontos szerepet játszik a kólagyártó cég életében.
Megvédte címét a pálinkaverseny tavalyi győztese

Megvédte címét a pálinkaverseny tavalyi győztese 

Több mint 2400 minta versenyzett a XV. Quintessence pálinka- és párlatversenyen.
Megtévesztette a fogyasztókat a Foodora – meg is büntették érte

Megtévesztette a fogyasztókat a Foodora – meg is büntették érte 

Több mint 35 millió forintos bírságot szabtak ki az ételrendelési portál üzemeltetőjére.
A konyhasziget szíve – A Marrone-sztori

A konyhasziget szíve – A Marrone-sztori 

Van egy családi alapítású olasz cég, amelyik professzionális, egyedi tervezésű konyhai rendszereket tervez, és le is gyártja saját tervezésű konyháit, konyhaszigeteit.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.