Óriási show és 1 milliós nyeremény

10 nap múlva két napos rendezvénysorozattal és 1 millió forint fődíjú nyereményjátékkal nyílik meg a Westend felújított ételudvara.

A Westend területének 15%-át és egyben legforgalmasabb részét érintő beruházást egy alapos kutatás előzte meg a fogyasztói igényekről. Ehhez jött még a nemzetközi trendek és a saját értékrend integrációja.

Az ikonikus bevásárlóközpont történetének legnagyobb megújulása lassan a végéhez ér, a közönség tíz nap múlva birtokba veheti az új ételudvart. A végeredményről egyelőre annyit lehet tudni, hogy az új enteriőrt a természet inspirálta, ötvözi a korábbi építészeti jegyeket a legfrissebb építészeti és technológiai megoldásokkal, továbbá visszaköszönnek majd benne a Westend arculati elemei is.

A jövő hétvégén egy nagyszabású programsorozattal várnak mindenkit, akik elsőkként szeretnék megnézni, milyen lett az új food court, ami a kulturált étkezésen kívül közösségi térként is funkcionál majd. Ezt tükrözi az új márkanév is: a Food&Friends. Az, hogy egészen pontosan milyen lesz az új étkezőtér, egyelőre még meglepetés, de július 22-én, szombaton 12 órától mindenre fény derül, amikor egy káprázatos előadással mutatják meg az elkészült ételudvart és annak újdonságait a látogatóknak.

A legfontosabb elemek: a fenntarthatóság, a közösség, az innováció és a változatosság is megjelenik majd a nyitóshow közel 40 táncosának és légtornászának előadásában, amit grandiózus fényjáték kísér, továbbá fellép a Vasovski Symphonic, Radics Gigi és Király Viktor. A látványos előadás 12.00-12.20-ig tart, érdemes tehát időben érkezni! A nyitóhétvége alatt bárki próbára teheti a szerencséjét is. Az egyéb ajándékok mellett a legszerencsésebbek 10 000 vagy 100 000 forint értékű ajándékkártyákat, de akár az 1 000 000 forintos fődíjat is kipörgethetik a nyereménykeréken, amivel akár egy évig ingyen lehet étkezni a Food&Friends ételudvaron! Ehhez pusztán egy Westend applikációba történő regisztráció és egy fogyasztásról szóló blokk bemutatása szükséges.

A bevásárlóközpont azokra is gondol, akiknek nem jut megfelelő mennyiségű étel az asztalára. A nyitóesemény napjától elérhető lesz az ételudvaron a Gyermekétkeztetési Alapítvány adománygyűjtő terminálja, amelynél a látogatók jótékonykodhatnak a szervezet javára. Ezen felül minden július végéig eladott ételadag után 50 forinttal maga a Westend is segíti az alapítványt, ami az éttermek látogatottságát felmérve jelentős összeg lesz.

A nyitóeseményen lesz még FabLab x Hello Wood kézműves workshop a faanyagok szerelmeseinek, zero waste workshop azoknak, akik a hulladék mennyiségét szeretnék csökkenteni, és a selfie droidot is ki lehet majd próbálni. A jó hangulatról egész hétvégén DJ Immi V gondoskodik.

A Westend ételudvar újranyitásának programjain a részvétel ingyenes!

Forrás: West End


Meghosszabbított nyitvatartás a brit puboknál a második világháborús győzelem napján

Meghosszabbított nyitvatartás a brit puboknál a második világháborús győzelem napján 

Hajnali 1-ig nyitva tarthatnak a pubok a brit győzelem 80. évfordulóján.
Tízéves a budapesti topétterem, legendás túrógombócuk maradt az étlapon

Tízéves a budapesti topétterem, legendás túrógombócuk maradt az étlapon 

Tízéves az egerszalóki St. Andrea Szőlőbirtok értékeit továbbgondoló, 2015-ben az Eiffel Palace épületében megnyitott St. Andrea Restaurant.
A hely, ahol pezseg az élet, jó a hangulat és remek közösség van: Evezős Sörkert

A hely, ahol pezseg az élet, jó a hangulat és remek közösség van: Evezős Sörkert 

A Római-part legendás sörkertje 1983 óta a budapesti nyár kihagyhatatlan része.
Vétett az egyik alkalmazott – lépett Wang Mester

Vétett az egyik alkalmazott – lépett Wang Mester  

A Mozium étterem vezetősége hivatalos közleményben tájékoztatta vendégeit a közelmúltban történt jelentős belső változásokról.
Nincs könnyű helyzetben a hazai édességipar

Nincs könnyű helyzetben a hazai édességipar 

A hazai édesipar számára mennyiségben stagnáló piacot hozott 2024, és az idén is hasonlóra vagy enyhe csökkenésre számít a Magyar Édességgyártók Szövetsége.
Új trendek a gin piacon

Új trendek a gin piacon 

A főváros egyik legnépszerűbb ginfesztiválja idén új trendek felé nyit.
Maradt a húsvéti sonkából? Van megoldás

Maradt a húsvéti sonkából? Van megoldás 

Tippek a séftől.
Húsvéti nagyüzem a fővárosi piacokon

Húsvéti nagyüzem a fővárosi piacokon 

Vége a böjtnek, jöhet a nagy eszem-iszom.
Furmintok csatája Franciaországban

Furmintok csatája Franciaországban 

A Patricius Borház Profundum Furmintja lett Bordeaux-ban a befutó.
Bajban a hazai sörfőzdék

Bajban a hazai sörfőzdék 

A Kisüzemi Sörfőzdék Egyesülete szerint versenytorzító hatásúak szerződéses gyakorlatok.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.