Lembergben járt Nyíregyháza

Lembergben járt Nyíregyháza 

019. október 18-20-i verőfényes októberi hétvégéjén rendezték meg az egykori Osztrák-Magyar Monarchia multikulturális központjában, az ukrajnai Lembergben a 10. Bor- és Sajtfesztivált. Magyarország Ungvári Főkonzulátusának közbenjárásával Nyíregyháza is megjelenhetett ezen a nagy látogatottságnak örvendő gasztronómiai rendezvényen, melynek helyszíne a Potocki Palota volt a világörökség részének nyilvánított belvárosban.
Ismerd meg Nyíregyházát Braille írással!

Ismerd meg Nyíregyházát Braille írással! 

Október 15-én volt a látássérültek nemzetközi napja, a Fehér Bot Nemzetközi Világnap. A nemzetközi nap célja a közvélemény figyelmének felhívása a vakok és a gyengén látók sajátos helyzetére, keresve gondjaik megoldásának lehetőségeit, a társadalomba való teljesebb értékű beilleszkedésük útját.
Nyíregyháza egyidőben keleten és nyugaton

Nyíregyháza egyidőben keleten és nyugaton 

A Nyíregyházi Turisztikai Nonprofit Kft. iroda munkatársai igazán mozgalmas időszakot tudhatnak maguk mögött, hiszen a múlt héten két rangos eseményen is képviselték Nyíregyháza, valamint a Nyírség turisztikai kínálatát.

Kezdetben a sportprogramokra épült 

A múlt hét második felében Dr. Kovács Ferenc polgármester vezetésével delegáció látogatott a lengyelországi Gorlicébe. A két város közötti kapcsolat már több évtizedes múltra tekint vissza, mely kezdetben a sportprogramokra épült, később a hangsúly áttevődött a diákok csereüdültetésére. A gorlicei városlakók megkedvelték Nyíregyházát; az évek során több ezer diák és felnőtt járt a megyeszékhelyen - közölte hétfőn a Nyíregyházi Turisztikai Nonprofit Kft.
Oroszlánkölyök, gasztronómia, Tel Aviv

Oroszlánkölyök, gasztronómia, Tel Aviv 

Tel-Avivban 2018. október 25-26.között már 4. alkalommal rendezték meg a Magyar Gasztronómiai és Kulturális Napokat, melyen idén Nyíregyháza város Debrecennel közösen vett részt - közölte kedden a Nyíregyházi Turisztikai Nonprofit Kft.

Az ukrán piaci jelenlét erősítése volt a cél 

„Szeptember 21-22-én Ungváron a 18 Toureurocentr – Kárpátalja turisztikai kiállításon képviselték városunkat a Sóstó-Gyógyfürdők Zrt. munkatársával együtt. A rendezvényen az ukrán nyelvű kiadványok mellett eredetvédett pálinkákkal és helyi biolekvárokkal is várták a vendégeket. Elsősorban az állatpark és a fürdő jelent nagy vonzerőt, de sokan érdeklődtek a kerékpározási lehetőség és a gyógyászat szolgáltatásai iránt” - közölte kedden a Nyíregyházi Turisztikai Nonprofit Kft.
Lego-sarok, néptánc, finomságok

Lego-sarok, néptánc, finomságok 

Az elmúlt hétvégén Szatmárnémetiben a 17. Partiumi Magyar Napokon mutatkozott be Nyíregyháza. A megjelenésre a „Nyíregyháza-Szatmárnémeti testvérvárosi programok” pályázat keretében került sor - tudtuk meg hétfőn a Nyíregyházi Turisztikai Nonprofit Kft-től.
Nyíregyháza esete Nagyszebennel

Nyíregyháza esete Nagyszebennel 

Első alkalommal látogatott el a Nyíregyházi Turisztikai Nonprofit Kft. a nagyszebeni Hungarikum Napokra. Az immár hagyományosnak mondható erdélyi fesztiválon nem egyedül vett részt a TDM, hanem a Sóstó-Gyógyfürdők Zrt-vel közösen mutatta be városunk turisztikai attrakcióit - tájékoztatott szerdán a TDM-szervezet.
Nyíregyházi turné Nagyváradon

Nyíregyházi turné Nagyváradon 

A 6. Szent László Napokat 2018. június 18-24. között rendezték meg a romániai Bihar megye székhelyén, ahol Nyíregyháza város a vásárosnaményi Tourinform irodával és a baktalórántházi Fenyves**** Szálloda és Konferencia Központtal közösen Szabolcs-Szatmár-Bereg megye turisztikai kínálatát népszerűsítette.
Nyíregyházán jártak a rzeszówi média képviselői

Nyíregyházán jártak a rzeszówi média képviselői 

2018. május 17-19. között a Nyíregyházi Turisztikai Nonprofit Kft. meghívására - egy study tour keretében – a lengyelországi Rzeszów város média képviselői látogattak el Nyíregyházára - közölte hétfőn a TDM-szervezet.

Rzeszówban is szeretik Nyíregyházát 

A lengyel alkotmány ünnepén nemcsak városnapot tartottak a lengyelországi Rzeszówban, hanem megemlékeztek a Nyíregyházával 20 éve élő testvérvárosi kapcsolatról is - tájékoztatott a Nyíregyházi Turisztikai Nonprofit Kft.

A nagybányai adventi vásáron mutatkozott be Nyíregyháza 

Élve a téli ünnepek nyújtotta lehetőségekkel, a Nyíregyházi Turisztikai Nonprofit Kft. a város turisztikai attrakcióit népszerűsítette Romániában, a nagybányai adventi vásáron az elmúlt hétvégén.

Szilvapálinkával és oroszlánjelmezzel mutatkozott be Nyíregyháza Nagybányán 

A Nyíregyházi Turisztikai Nonprofit Kft. május utolsó hétvégéjén Nyíregyháza és a Nyírség turisztikai látnivalóit népszerűsítette Romániában, a Nagybányai Kulturális Napok rendezvényen.

Nyíregyháza is részt vett a SzeptEmber Feszten 

A Nyíregyházi Turisztikai Nonprofit Kft. népszerűsítette Nyíregyháza és a Nyírség turisztikai kincseit Budapesten a Népligetben hétvégén nagy sikerrel megrendezett SzeptEmber Feszten.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!