Hétköznap is nyitva két magyar-román határátkelő

Hétköznap is nyitva két magyar-román határátkelő 

A román kormány határozatban erősítette meg a két közúti határátkelőhely megnyitásáról szóló, tavaly áprilisban Gyulán aláírt román-magyar megállapodást.

Megnyitja kapuit az újjászülető Andrássy Kúria 

Május 14-től ismét megnyitja kapuit a patinás Andrássy Kúria. A tokaji borvidék ötcsillagos szállodája a BDPST Group teljes körű felújítása nyomán születik újjá - tájékoztatta lapunkat a társaság.
Cataniában nyit új bázist a Wizz Air

Cataniában nyit új bázist a Wizz Air 

Cataniában nyitja meg új bázisát a Wizz Air diszkont légitársaság, Szicíliába két Airbus A321-est telepít a cég.

Új bázist nyitott a Wizz Air Gatwicken 

A légitársaság bejelentette, hogy új bázist nyit a londoni Gatwick Repülőtéren, amely London-Luton és a közelmúltban bejelentett Doncaster Sheffield után a Wizz Air UK, a csoport Egyesült Királyságban bejegyzett légitársaságának harmadik bázisa lesz. Egy Airbus A321 típusú repülőgépet telepít a dél-londoni központba, és 2020. október 22-től négy új járatot indít szabadidős desztinációkra, Görögországba, Olaszországba, Spanyolországba és Máltára.

Új bázist nyit a Wizz Air 

A Wizz Air bejelentette, hogy új bázist nyit a Doncaster Sheffield repülőtéren, amely London-Luton mellett a Wizz Air UK, a csoport Egyesült Királyságban bejegyzett légitársaságának második bázisa lesz. A WIZZ egy Airbus A320 típusú repülőgépet telepít a Yorkshire-i repülőtérre, és hét új járattal bővíti jelenleg tíz útvonalból álló Doncaster Sheffield-i hálózatát.

Nyit a sárvári fürdő és a szálláshelyei 

A Sárvári Kalandpark már a pünkösdi hétvégére megnyitja kapuit, a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő június 12-től fogad vendégeket.

Hétfőtől Békéscsabán is újra ehetünk étteremben 

Hétfőtől vidéken kinyithatnak az éttermek és vendéglátóhelyek teraszai és kerthelyiségei. A Visit Békéscsaba értesülései szerint a Békéscsabai Turisztikai Egyesület tagjai is gőzerővel készülnek a hétfői nyitásra.

Legkorábban júliusban nyithatnak ki a budapesti strandok 

A hagyományos májusi szezonnyitás biztosan elmarad a budapesti strandokon, a fürdőegységek fokozatos visszanyitásának reális esélyét júliusra teszi a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei (BGYH) Zrt.
Jövőre nyílik a Párisi Udvar Hotel Budapest

Jövőre nyílik a Párisi Udvar Hotel Budapest 

Mintegy 12,5 milliárd forintból épül új ötcsillagos szálloda a Párisi Udvarban, 1 milliárddal többért, mint ahogy előzetesen tervezték. A luxushotelt a tervek szerint jövő év májusban vagy június elején adják át - mondta Hermesz János, a Párizs Property Kft. projektmenedzsere az építés alatt álló Párisi Udvar sajtóbejárásán május 19-én, pénteken, Budapesten.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!