Reméljük, nincs jegye a Eurowings valamelyik hét eleji járatára

Reméljük, nincs jegye a Eurowings valamelyik hét eleji járatára 

Mert hétfői budapesti járatainak nagy részét is törölte a Lufthansa-csoporthoz tartozó low-cost légitársaság hétfőn, miután a Eurowings Germany pilótáit képviselő szakszervezet október 17-én, hétfőn 00:00 órától október19-én, szerdán 23:59 óráig tartó sztrájkot hirdetett. 
Frissítve: szerdától mégsem lesz sztrájk a Lufthansánál!

Frissítve: szerdától mégsem lesz sztrájk a Lufthansánál! 

FRISSÍTVE A tervek szerint szerdán kezdődött volna a pilóták sztrájkjának második hulláma a német légitársaságnál, az utasszállító divíziónál ezúttal kettő, a cargo-üzletágnál pedig három napig tartott volna, azonban a tárgyalópartnerek az utolsó pillanatban megállapodtak.olvasható az airPortal.hu szakmai site-on.
Sztrájkolhatnak a British Airways pilótái

Sztrájkolhatnak a British Airways pilótái 

Elutasította a fellebbviteli bíróság a British Airways (BA) arra irányuló keresetét szerdán, hogy megakadályozza a brit légitársaság pilótáinak munkabeszüntetését, akik így várhatóan augusztusban sztrájkot tartanak.

Ismét pilótasztrájk lesz a Lufthansánál 

Kedden ismét sztrájkba lép a német Lufthansa légitársaság pilótáinak egy része, a hosszú távú és légiáru-szállító járatokat érinti a reggel 8-tól este 22 óráig tartó munkabeszüntetés.

Budapesti járattörlés a TAP pilótasztrájkja miatt 

A légitársaság privatizációjával kapcsolatos sztrájk miatt a szombati Budapest-Lisszabon járatot törölték.

Több budapesti járatot töröltek a pilótasztrájk miatt 

A Lufthansa pilótáinak szerdán kezdődött, várhatóan kétnapos sztrájkja miatt a légitársaság valamennyi Budapest-München és Budapest-Frankfurt között közlekedő járatát törölték, két müncheni járat kivételével - derül ki a Budapest Airport járatinformációiból.

Sztrájkolnak a Lufthansa pilótái szerdán 

Egynapos sztrájkot tartanak szerdán a Lufthansa német légitársaság pilótái, mert újfent sikertelenül zárultak a munkaadóval folytatott tárgyalások a korai nyugdíjazásról - közölte a pilóták érdekképviselete (VC) kedden. A munkabeszüntetés a rövid és közepes távolságú légi járatokra vonatkozik.

A pilóták után most a légiutas-kísérők sztrájkolhatnak 

Az elmúlt évben a Lufthansa sztrájkokat a cég repülőgép-vezetői indították, a több ezer járat törlésével az utasok tízezreinek, és a vállalatnak is sok százmilliós kárt okozva. Csak az áru- és a postaküldemények késése, illetve más járatokkal kitérő útvonalon történő továbbítása kb. 200 millió eurós veszteséget eredményezett.

A sztrájk sem gátolta meg a légitársaság teljesítményének javulását 

A pilóták sztrájkjai ellenére is javította harmadik negyedéves és első kilenc havi teljesítményét is a német Lufthansa-csoport - közölte a légitársaság csütörtökön az MTI-vel.

Szerdai budapesti járatot is töröltek a pilótasztrájk miatt 

Újabb munkabeszüntetést helyezett kilátásba kedden a Lufthansa pilótáit képviselő szakszervezet, amelynek felhívására hétfő délután óta sztrájk bénítja a német légitársaságot.

Budapesti járatokat is töröltek a Lufthansa-sztrájk miatt 

Kiterjesztik hétfőn délután kezdődő 35 órás sztrájkjukat a Lufthansa pilótái, a munkabeszüntetés miatt a német légitársaság budapesti járatokat is törölt.

Újabb pilótasztrájk lesz csütörtökön 

Sztrájkolnak a Germanwings német légitársaság pilótái csütörtökön.

Véget ért az Air France történetének leghosszabb sztrájkja 

Az Air France pilótáinak többségi szakszervezete vasárnap délután bejelentette: annak ellenére befejezik a 14. napja tartó munkabeszüntetést, hogy a vezetőség nem teljesítette a követeléseiket. A közlekedés fokozatosan keddre áll helyre.

Újabb budapesti járatokat töröltek a pilótasztrájk miatt 

Jóllehet az Air France vezetőség már engedett a pilóták egyik fő követelésének, és visszavonta a fapados légitársaság, a Transavia európai fejlesztésének tervét, a tárgyalások a szakszervezettekkel még mindig nem értek véget, és a pilóták egyelőre jövő keddig meghosszabbították a sztrájkfelhívást. Szombaton a járatok fele fog közlekedni.

A kormány teljesítené az Air France-pilóták követelését, a légitársaság nem 

Jóllehet a francia kormány már teljesítené az Air France pilótáinak követelését, ők folytatják a sztrájkot, mert a légitársaság és a kormány ellentmondásosan nyilatkozik a céghez tartozó fapados társaság, a Transavia fejlesztéséről. Csütörtökön az Air France járatoknak várhatóan csak a 47 százaléka közlekedik.

Utcára vonultak az Air France-pilóták 

A kormány felszólítása ellenére teljesen megszakadtak a tárgyalások az Air France vezetősége és a sztrájkoló pilóták között, akik kedden először utcai tüntetést is szerveztek.

Tovább tart az Air France-sztrájk 

Ezen a héten is törlésekre kell számítani az Air France francia légitársaságánál, miután a pilóták péntekig meghosszabbították a sztrájkjukat.

Összes budapesti járatát törölte az Air France 

Az Air France vezetősége szerint a pilóták sztrájkja miatt csütörtökön is törölni kell a járatok 60 százalékát, annak ellenére, hogy a kormány a megmozdulás befejezésére kérte a francia légitársaságot.

Újabb budapesti járatokat töröltek az Air France-sztrájk miatt 

Sztrájk miatt törölték az Air France két induló és három érkező járatát a budapesti Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér és a párizsi Charles de Gaulle repülőtér között szerdán.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére