Nevet és arculatot vált a Turizmus Trend kiadója 

Szerdától PPH Media néven folytatja működését a Turizmus Trend / Vendég & Hotel szaklapot is kiadó Professional Publishing Hungary. A névváltás nem érinti a kiadó által megjelentetett médiamárkákat, azok megőrzik saját logójukat és nevüket, a tulajdonos pedig továbbra is a német Süddeutscher Verlag marad.
Dohánypiaci weboldalt indított kiadónk

Dohánypiaci weboldalt indított kiadónk 

Minden, amit a témáról tudni érdemes a Tobaccomagazin.hu-n.
Itt az ötödik Greennovációs Nagydíj!

Itt az ötödik Greennovációs Nagydíj! 

A Turizmus Online kiadója, a Professional Publishing Hungary a tavalyi nagy siker után idén is kiírja a Greennovációs Nagydíj elnevezésű, környezettudatos vállalati működést díjazó versenyét. A pályázatra február 12-ig lehet jelentkezni.
Megjelent a Business Next első lapszáma

Megjelent a Business Next első lapszáma 

55 ezres példányszámmal megjelent a Turizmus Trend testvérlapja, a Business Next. A vállalatvezetőknek szóló lapot b2b magazinokkal együtt terjeszti a Professional Publishing Hungary (PPH).  
Greennovációs Nagydíj: 31-en izgulhatnak!

Greennovációs Nagydíj: 31-en izgulhatnak! 

Már a negyedik kiírásánál tart a Professional Publishing Hungary, az Élelmiszer, a Gyártástrend, a Medical Tribune, a Kreatív és a Turizmus Trend/Vendég és Hotel lapok kiadója által életre hívott Greennovációs Nagydíj. A cél ezúttal sem változott: minél több kreatív ötletet szeretnénk megismerni és megismertetni. 
Így bulizott a Turizmus Trend kiadója

Így bulizott a Turizmus Trend kiadója 

Múlt pénteken tartotta a Turizmus Trend kiadója, a Professional Publishing Hungary az éves ügyfélpartiját. Nézzék meg, kik tiszteltek meg bennünket a jelenlétükkel a Hello Baby Barban!

Business Travel Guide Hungary: új, hiánypótló kiadvány 

Hiánypótló kiadvány jelent meg a napokban a Turizmus Trendet is megjelentető Professional Publishing Hungary Kiadó gondozásában. A Business Travel Guide Hungary 2014/15 a hazai üzleti turizmus iránt érdeklődő cégeknek kínál átfogó képed adni erről a piacról. 
Megjelent a Kutyahoroszkóp

Megjelent a Kutyahoroszkóp 

A Le Méridien Hotelben tartott sajtótájékoztatón mutatta be kiadónk, a Professional Publishing munkatársunk, Vágó Ágnes Kutyahoroszkóp című könyvét. 

A legjobb Greennováció: Ökofalu Zalaszentmárton! 

A harmadik Greennovációs Nagydíjra már több iparágból lehetett nevezni, így rekordszámú pályázat futott be. A döntőben mindenki győztesnek érezhette magát, a zalaszentmártoniak picit jobban. A „kategórián kívüli” innováció minden pályázót maga mögé utasított.

Átalakult lapunk kiadója 

Átalakult a Turizmus Trendet is kiadó Professional Publishing Hungary szervezeti struktúrája, ezzel egy időben új vezetők érkeztek a céghez.

Hungarikumok & országmarketing 

Komoly érdeklődés mellett zajlott a Turizmus Trend szaklap által szervezett múlt heti Hungarikumok & országmarketing konferencia, amelyen turisztikai szakemberek, reklámügynökségek, valamint FMCG-cégek képviselői vettek részt. 

Itt az Üzleti GPS 

Nemcsak megjelenésében exkluzív és különleges, hanem hazai rendezvényszervezők munkájához, vagy csapatépítéshez helyszínt keresőknek kihagyhatatlan új kiadványt jelentetett meg a Professional Publishing Hungary kft. (PPH), Magyarország legnagyobb szaklapkiadó csoportja.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!