Bikinis lányok és félmeztelen srácok fürdőztek a Gozsduban

Bikinis lányok és félmeztelen srácok fürdőztek a Gozsduban 

Újabb gerillakampányt csinált a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt., ezúttal a wellness részleggel átalakított Rudast hirdették.

A Gozsdu udvarba költözött a Rudas fürdő 

A Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. szerint a fiatalok éltetik tovább Budapest fürdőkultúráját, ennek kapcsán kampányolt a Rudas a népszerű Gozsdu udvarban.

A Rudas fürdő és az Egerszeg Fesztivál is Magyar Termék Nagydíjas lett 

Az idén 54 cég 57 pályázata nyerte el 21 kategóriában a Magyar Termék Nagydíjat, az elismerést és a különdíjakat csütörtökön adták át a Parlamentben.
A Rudas kapta az első fürdővédjegyet

A Rudas kapta az első fürdővédjegyet 

A fürdők nemzeti tanúsító védjegyrendszerében a Rudas a legmagasabb, ötcsillagos fokozatot kapta meg, amelyet a tavaly szeptemberben átadott egymilliárd forintos fejlesztéssel érdemelt ki 12 minősített fürdő 21 szolgáltatóegysége közül.
Új villamosmegállót építenek Budapest első ötcsillagos fürdőjénél

Új villamosmegállót építenek Budapest első ötcsillagos fürdőjénél 

Új villamos-megállóhely építése kezdődik a Szent Gellért rakparton a Rudas fürdő épülete előtt jövő hétfőn - közölte a Budapesti Közlekedési Központ.

Kiemelkedő eredmény és további fejlesztések a budapesti fürdőkben 

A tizenkét budapesti fürdőegység 2014 során mintegy 3,5 millió látogatót fogadott. A 2013. évi forgalomhoz képest ez 6,5%-os növekedést jelent. Míg a beutalóval érkező vendégek száma 2,7%-kal, addig a készpénzes vendégek száma 7,2%-kal növekedett. A Társaság éves árbevétele meghaladta a 8,5 milliárd forintot. A fürdők különösen nagy forgalmat bonyolítottak a Sziget Fesztivál ideje alatt, valamint év végén, az ünnepi időszakban.
Törököt fogtak az aranykulcsosok

Törököt fogtak az aranykulcsosok 

Budapest legújabb, trendi helyén, a török-magyar fúziós konyhát vivő Rudas Restaurant & Barban tartották októberi találkozójukat a Magyar Szállodaportások Aranykulcsos Egyesületének tagjai október 15-én, szerdán.

Wellnessközpontot avattak a Rudas fürdőben 

Átadták a budapesti Rudas fürdő új wellnessközpontját csütörtökön.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!