A hely tulajdonosai – Bíró Ferenc az étterem részéről és a Rudas fürdő tulajdonosai nevében Czinege Szilvia, a Budapest Gyógyfürdői és Hévízei Zrt. értékesítési és marketingigazgatója – elmondták, több mint 1,2 milliárdos fejlesztés eredményeként született meg a napokban átadott Rudas új részén, a régi palackozó helyén kialakított étterem, bár és tetőteraszon lévő, valamint az étterem alatti területen található koedukált wellness rész.
Emellett új öltözőket is kialakítottak, és elhangzott az is, hogy gyógyvíz van természetesen az új fürdőterületen is – termálvíz csobog a tetőtéren lévő jazucciban éppúgy, mint a lenti medenecében.
Az elegáns étteremmel kapcsolatban pedig megtudhattuk, hogy a változó színű világítással is felszerelt, nagyon elegáns, csupa ablak, fény és gyönyörű panorámával rendelkező egységben török-magyar fúziós konyhát visz Kovács Lázár és csapata, amelyről személyesen is meggyőződhettek egy négyfogásos vacsora formájában az aranykulcsosok. De mielőtt nekiláttak volna a különleges kóstolónak, előtte Ungár Tamás, az egyesület elnöke és lelke kért szót, aki többek közt beszámolt a portásverseny eddigi eredményeiről: az 55 jelentkező közül 9-en kerültek az október 28-i döntőbe, amelyet a budai Hiltonban tartanak. Következő találkozójukat az összeszokott, szakmai és mégis baráti társaság novemberben, a Bartók Emlékházban tartja.