Még jelentkezhet az MSZÉSZ-Unilever őszi Séfműhelyére

Még jelentkezhet az MSZÉSZ-Unilever őszi Séfműhelyére 

A közösen szervezett programsorozat utolsó alkalmával a konyhatechnológiai érdekességekre, új trendekre, munkafolyamatokat könnyítő megoldásokra fókuszálnak.
Szabad helyek az MSZÉSZ-Unilever őszi séfműhelyén

Szabad helyek az MSZÉSZ-Unilever őszi séfműhelyén 

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége (MSZÉSZ)  az Unilever Magyarország Kft.-vel újra elindította őszi séfműhelyét a Szövetség tagjai részére, amelynek keretén belül a konyhatechnológiai érdekességekre, új trendekre, munkafolyamatokat könnyítő megoldásokra fókuszálnak.

Gasztrokaland: csak neked! 

A KOGART Ház már több mint egy évtizede szerepel a magyar minőségi vendéglátás élvonalában, és szolgáltat ínyencfogásokat az érdeklődőknek séfje, Kiripolszki István irányításával. A vendégek asztalt foglalhatnak, és délelőtt tíztől este hatig költhetnek el ízletes ételeket pazar környezetben.

Van egy hely, ahol még a profi séfek is tanulhatnak 

Idén ősszel ismét folytatódik a Coninvest „Séfműhely” elnevezésű szakmai programsorozata. Ezúttal Várnagy Attila séf tart főzőbemutatót.

Séfműhely profiknak 

Különleges gasztronómiai programsorozatot indított útjára március 23-án a budaörsi Coninvest cég „Séfműhely” elnevezéssel.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!