A sorozat utolsó találkozója november 18-án kerül megszervezésre, amelyen Varju Viktor étel ötleteit készíti el Várszegi Zsolt és Móricz Péter a „The Vegetarian Butcher” alapanyagokból a résztvevő séfeknek, F&B szakembereknek.
Ezúttal is a „The Vegetarian Butcher, reggelitől a vacsoráig” lesz a tematika. A kóstolás mellett lehetőség lesz a közös ötletelésre, eszmecserére, tapasztalatok megosztására.
Időpont: 2021. november 18. csütörtök, 15:00-17:00 óra
Helyszín: UNICHEF Center, 1138 Budapest, Váci út 121.
Jelentkezés: A részvétel díjmentes, de regisztrációhoz kötött. Jelentkezni az [email protected] e-mail címen 2021. november 16., 13 óráig lehetséges, a képzésen résztvevő kolléga nevének és e-mail címének megadásával.
Forrás: MSZÉSZ / Turizmus Online