Létezik azonban egy másik oldala is a háznak, amelyről sokan nem tudnak. A háttérben ugyanis működik egy egészen más jellegű, személyre szabott gasztronómiai munka is, amelynek eredményei még a legkifinomultabb ízlelőbimbókkal rendelkező gasztrokalandorokat is elkápráztatják. A fogások személyre szabottan készülnek, az ételeket komornyikok szolgálják fel. Többségében a magyar gazdasági élet és művészvilág vezető személyiségei lelik örömüket a mesteri fogásokban, emellett sok nagykövet, még Habsburg György is megfordult már ebben a nagyközönség elől elzárt világban. Ide szeretnénk most betekintést engedni Kiripolszki István segítségével őszi, október 13-i rendezvényünkön, és bemutatni ezek közül a nem mindennapi fogások közül néhányat.
Októberi Séfműhelyünk alkalmával a főszerepben a felső kategóriás borok, a francia, olasz és magyar konyha találkozása áll.
Persze ezt sem kell hagyományos módon érteni! Itt ugyanis a felső kategóriás borok nemcsak a poharakba kerülnek, hanem az ételek is ezekkel a nemes nedűkkel készülnek majd. Kiripolszki ugyanis azt vallja, hogy nagymértékben fokozza az ételek zamatát, ha a főzéshez használt bor a többi alapanyaghoz hasonlóan magas minőségű.
Természetesen a poharakba is kerül majd a minőségi italokból, a legínyencebb módokon párosítva a fogások mellé. Ebben lesz segítségünkre dr. Konkoly Mihály borszakértő, aki igazi bordoktor!