Vízimolnár háza volt, 15 éve Buda egyik kedvelt rendezvényhelyszíne

Vízimolnár háza volt, 15 éve Buda egyik kedvelt rendezvényhelyszíne 

Ünnepel a Symbol!.15 éves Budapest egyik legkülönlegesebb rendezvénykomplexuma.
Reneszánsz kori lakoma a királynők városában, Óbuda szívében

Reneszánsz kori lakoma a királynők városában, Óbuda szívében 

A Symbol Budapest új termékkel jelentkezik a turisztikai piacon: 220 éves pinceéttermében idézi meg Beatrix királyné lakomáját korhű zene, tánc és programok kíséretében.

Új koncepció az 5 éves Business Klubban 

A klub vadonatúj koncepcióját, az 'Ötlet, siker, kreativitás' kerekasztalbeszélgetést nagy érdeklődéssel fogadták a Vendég & Hotel Business Klubon megjelent szakemberek a Szamos Marcipán Royal Cukrászda és Kávézóban. A már nagyon várt vendéglátós és szállodai trendeket, újdonságokat bemutató prezentációkat követően ugyanis a szervezők egy olyan fórumot hoztak létre, melynek célja a meghívott szakemberek tapasztalatainak megosztása valamely kiemelt témában.

Dublinban sztázsolt a top séf 

Írországban járt a Symbol Budapest chefje, Huszák Zoltán, aki egy neves étterem konyhájában dolgozott. Már régóta tervezte az utazást, mely izgalmas élményeket nyújtott neki, hiszen rengeteg új dologgal és szokással megismerkedett.

40 híres borász kedvenc étele és bora a Symbol Budapestben 

A budapesti Symbol étteremben októberben az érdeklődők megkóstolhatják az „Így főznek a borászok” című könyvben megjelent recepteket.

Így főznek a borászok 

Hogy jól vagy rosszul, azt bárki megtapasztalhatja, aki ellátogat a budapesti Symbol étteremben október 29-30. között megrendezésre kerülő Kóstolófesztiválra - írja a Turizmus Online.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!